Prøve-NM i Skien!

NM-Veka holdes i Skien i Juni, her vil også E-sport være representert!

Annonse:

NM-Veka i Skien holdes fra 22. til 26. juni. Her skal det kåres mange Norgesmestere ila. uken i mange forskjellige idretter!

NMF i samarbeid med NMK E-sport og Odd eSport vil holde et show-arrangement/prøve-NM i E-sport og spillet F1 2021. Løpet har fått navnet NM-Veka Grand Prix og kjøres fra Arkaden 24. juni klokken 18:00.

NM-Veka GP
NM-Veka GP

De 20 raskeste førerene i Norge vil bli invitert til Skien og dette løpet etter en kvalifisering! Odd eSport har som mål at minst 2 førere kommer med til finalen!

En av utøverene som gleder seg er Skiens-gutten Vegard Strøm!

Det er fantastisk! Formel 1 vokser hvert år i Norge og samtidig øker interessen for simracing, det er gøy! Det at NM-veka vil ha med simracing er kjempestort! Viser hvor langt gaming har kommet, og at E-sport faktisk er en sport det også!

 

Mine ambisjoner er selvfølgelig å vinne, men også å skape et show og bra racing!

Skiens-gutten Vegard Strøm gleder seg til NM-Veka GP
Skiens-gutten Vegard Strøm gleder seg til NM-Veka GP

Proffesjonell fører til Odd

Til denne anledningen har Odd eSport hentet inn ekstern hjelp for å trene opp gutta! Fabrizio Donoso, som kom på 2. plass i F1 esports series i 2017. 

Fabrizio Donoso konkurrer mot de beste i verden!
Fabrizio Donoso konkurrer mot de beste i verden!

Det er ekstremt kult å få en proff til å trene oss, det tror jeg er noe bare Odd kunne fått til. Det løfter både moralen og hjelper oss til å bli raskere! Sier Vegard Strøm.

Det er bare å glede seg og følge med på sosiale medier for mere informasjon!

Annonse fra Eliteserien: