Sesongstart for eSerien!

Nå braker det løs! Vi gleder oss!

Annonse:

Nytt format, nytt lag og ny programleder. Det er klart for ny sesong av Altibox eSerien!

Tirsdag 10. november sparkes den nye sesongen av Altibox eSerien i gang på Twitch. Nytt av året er at Norges eneste offisielle liga i FIFA 21 blir et fullverdig seriespill, hvor alle lag møtes to ganger og det hele avsluttes med et sluttspill i månedsskiftet mars.

Lokale gutter

For Odd eSport i dag, vil laget bestå av Fredrik Reinholt og Henrik Støhlmacher. De er begge Odd-supportere og barndomsvenner! I dag oppfyller de to drømmer; Å spille for Odd i eSerien, og spille sammen i Odd og eSerien!

Fredrik Reinholt

"Jeg gleder meg stort til å komme i gang med det hele! Gleder meg til å vise at jeg er en spiller man kan regne med å se mye til fremover! Gruer meg ikke til noe spesielt egentlig. Dette handler om at jeg har jobbet mye med det mentale, og setter ingen store forventninger til meg selv!"

Henrik Støhlmacher

"Det er noe spesielt ved første gangen man gjør noe. Om det er å score sitt første mål for fotballaget, første gang man kjører bil eller første gang man tjener sine første kroner. Slik er det også å debutere i eserien for klubben jeg har sett opp til helt siden jeg sparket til en fotball som barn. Dette er en stor mulighet til å vise hva jeg duger for, og ikke minst en mulighet til å gi av meg selv og dele min lidenskap med andre likesinnede. Jeg har et mål; å vinne. Både FIFA-kamper og folket!" 

Dagens Tropp

Inn mot hver serierunde må spillerene velge ut en tropp på 18 spillere! Dette er spillere som spiller aktivt i dag, eller legender som har kommet tilbake i digital form! Her er troppen til Henrik:

"Valget av spillere baserer seg hovedsakelig på tidligere erfaringer, både fra tidligere og nåværende FIFA-spill. Disse erfaringene handler om hvilke spillere proffer bruker i store turneringer, men også hvilke spillere jeg selv har brukt.

Det er ikke bare nåværende stjerner, men også spillere som igjennom fotballhistorien har markert seg på grunnlag av sine merkverdige ferdigheter, som også gjenspeiler seg til hvordan de spiller på spillet også. Jo bedre en fotballspiller er/var, jo bedre er han på spillet.

Kjemi er også et sentralt aspekt, som resulterer i spillere fra samme klubb/liga. Du kan se på laget som et puslespill. Det må passe sammen." Forteller Henrik Støhlmacher!

Se våre kamper

Dagens runde starter allerede kl 17 og disse lagene møter vi 

Klokken 17: vs IK Start

Klokken 18: vs Ranheim IL

Klokken 19: vs Mjøndalen

Klokken 20: vs Tromsø

Alle våre kamper ser dere live, hos vår samarbeidspartner: Telemarksavisa

Annonse fra Eliteserien: