Siste eSerie-runde for året

Tøffe kamper mot norgestoppen i FIFA i dag også!

Annonse:

Altibox eSerien skal spilles i dag også, det er siste tirsdagettermiddag med gutta foran skjermen før juleferien inntreffer!

Det har vært en tøff åpning for Odds Ballklubb i eSerien, det har vært marginer i mot i veldig mange kamper! I kveld skal gutta prøve å få marginene på sine sider!

NM

Kampdagen i dag er utrolig viktig, spesielt med tanke på kommende NM. I dag møter vi tre lag som alle har vist et veldig veldig godt nivå, så vi må frem med vårt beste for å hente poeng!

Når det skal sies har vi også vært i form, selv om poengene ikke helt viser det ønskelige utfallet. Kampdagen i dag setter standarden for neste sesong, for da vet vi hvordan alle lag spiller, og har dermed et bedre utgangspunkt etter jul! Sier Fredrik Reinholt.

Skiensgutten spiller i dag kamp nr 1, 3 og 5 for Odd. Til disse kampene har han valgt ut disse spillerene!

The show must go on

Programleder for Odd sine stream er MR. Showtime Henrik Støhlmacher, også han er enig med sin kollega Fredrik om opplevelsen så langt;

"Eserien er den gjeveste konkurransen i Norge, og der kan man teste seg mot det høyeste nivået i Norge, både mot nykommere og erfarne spillere.

Eserien opptil nå har vært turbulent, men lærerikt og det er kun marginer som gjør at vi ikke er høyere på tabellen. I dagens, tøffe, men allikevel svært viktige kampdag er det ingen grunn til å gi annet enn alt, både showmessig og spillmessig.

HEIA ODD"

Bli med å heie på gutta! Våre kamper er som følger:

17:00 vs Viking

18:00 vs Bodø Glimt

19:00 vs Brann

Kampene ser dere som alltid på vår twitch-kanal: twitch.tv/oddesport

Annonse fra Eliteserien: