Slik går Odd videre

Benk deg foran Dplay i ettermiddag fra klokka 1745. Da skal Randulle og FifaXero kjempe for Odds sjanser i Eserien.

Våre stolte hvite har fått en litt lei start. Etter 2 av 3 serierunder, har Odd 3 poeng. I to av kampene lå Odd i føringen, og med marginer hadde de gitt 6 poeng. I den siste kampen var Odd også uheldige helt på tampen. Tromsø er allerede videre med sine 15 poeng. Sarpsborg har 8, mens Viking har 7. 3 kamper gjenstår, så det ser i utgangspunktet mørkt ut.

I morgen møter Odd Sarpsborg (1745), Tromsø (1835) og Viking 1925.

Odd må slå Sarpsborg i første oppgjør. I tillegg er de avhengige av at Viking ikke tar mer enn ett poeng mot Tromsø. Det beste er om de taper. Deretter spiller Odd mot Tromsø. Å få med seg poeng derfra ser vanskelig ut, men er Odd heldige, vil ett poeng være kjærkomment. I den kampen må Viking og Sarpsborg spille uavgjort for at Odd har sjanser til avansement.

Selv om Odd taper her, har de muligheter. Da vil Odd ha 6 poeng, mot Sarpsborg og Viking sine 9 (hvis de spiller uavgjort mot Tromsø).

I siste kamp er det Viking som står for tur. Sarpsborg må tape mot Tromsø, og Odd må slå Viking. Da står alle lag med 9 poeng, og målforskjell vil avgjøre. Om da ikke Odd tar poeng mot Tromsø, da er Odd foran på poeng.

Skru på Dplay eller Eurosport i dag, og hei laget frem.

Annonse fra Eliteserien: