Stille før stormen for Odd

Her signerer Randulle autografer under helgens SpillExpo. Torsdag blir det langt mer travelt!

I morgen skal Odd i aksjon i sesong i sesong 2 av eSerien.
Få en liten forsmak her:  


Under helgen SpillExpo var det kvalifisering, som dannet grunnlaget for seedingen til sesongens gruppespill. Odd kom dårlig ut, med tap for Kongsvinger i første kamp. Det sørget for at laget ble 5. seedet. Derfor ble det også knallhard gruppe. 

Derfor må Randulle og FIFAXero legge signeringspennene til side, og opp i ringen torsdag. I året sesong er det slik at laget som kommer på førsteplass i gruppa, går direkte til finalespill. Lag nummer 2 og 3 møtes i kvalifisering 6. desember. 7. desember går finalespillet av stabelen - i Bergen. Alle kamper kan du selvfølgelig se på Dplay, YouTube og Switch.  

- VI SKAL VÆRE KLARE

Lag 4 og 5 er ute av seierskampen - og premien på heder, ære og 250.000 kroner. De skal uansett spille plasseringskamp under finalehelgen, så det kan uansett bli mange spennende oppgjør. Både Randulle og FIFAXero er optimistiske før torsdagens dyst. 

- Vi slipper Vålerenga, den gruppa så vanskelig ut. Men her er det bare gode FIFA-spillere, sier Thomas Henningsen. 

- Gi oss god GamePlay, så skal vi være klare, sier Sander Austad Dale. 

GRUPPA 

Odd spiller mot fjorårets tapende finalist Brann, som ble slått ut av seedingturneringen og havnet på nivå to. En av grunnene er at Anders Rasmussen, i Brann i fjor - meldte overgang til det nyoppstartede Jerv. Dit har også Håvard Paulsrud gått, som var en av hovedspillerne til Sarpsborg 08 - som slo ut Odd i fjor. 

- Jerv er eSeriens svar på Manchester City, sa Randulle muntert før SpillExpo startet. 

De kan bli tøffe. I tillegg møter Odd Stabæk og Folkets lag - nyvinningen før årets sesong. Der kunne "hvermannsen" kvalifisere seg til eSerien. På Folkets lag spiller for øvrig Peter Andreassen Thøgersen, som er bror til Elias Andreassen Thøgersen - på Stabæk. Det borger for mange spennende oppgjør i torsdagens kamper. 

LAGENE 
Odd: Sander Austad Dale (Randulle), Thomas Henningsen (FIFAXero): 
Jerv: Anders Rasmussen (Rasmussen_), Håvard Hoel Paulsrud (HPaulsrud)
Folkets Lag: Peter A. Thørgersen (Thogersen96), Lasse Nilsen (Nilas-97), 
Stabæk: Elias A Thøgersen (elithog), Andreas Høyden (PrinceHoyden)
Brann: Erlend Lie Bjørneberg (Erlandlie88), Espen Haugland (Espenhau95) 

Annonse fra Eliteserien: