Er du Odds neste e-Superstjerne?

Odd eSport leter etter lokale talenter til et nytt efotballag i FIFA20.

Annonse:

Odd eSport fosser frem som aldri før, med en finfin 2. plass i den Skandinaviske ligaen Arctic League denne sesongen, som sikrer Odd eChampions League også neste sesong!

Ved siden av A-laget med noen av norges aller beste fifa-spillere startes nå opp et lag kun bestående av talenter fra vårt eget fylke. 

“Vi er nå på jakt etter talenter i Vestfold og Telemark som kunne tenke seg å spille for Odd i spillmodusen “Pro Clubs” forteller en oppspilt daglig leder i Odd eSport, Gaute Seip.

I Pro Clubs styrer man kun en spiller på banen. Det vil si at du spiller med 10 lagkompiser, og må forholde deg til din spiller på en litt annen måte. Mer lagspill, lagfølelse og mye mer sosialt. 

“Det skjer mye spennende fremover som vi ikke kan dele helt ennå, men i Odd satses det på eSport. Og vi håper at fler får øynene opp for dette, både blant de som allerede sitter å spiller FIFA og markedslivet i fylket.” sier den andre av de to som driver eSport-avdelingen i Odd, Mario Vasquez.

Kunne du tenke deg å prøve deg på Odd sitt Pro Club-lag? Send oss en mail på [email protected]. Skriv litt om deg selv, alder, bosted, erfaring med FIFA og hvilken posisjon du ønsker å spille. Vi vil starte med prøvespill veldig snart!

Kamper spilles mandag, tirsdag og torsdag klokken 2100 og 2145. Vi har satt en nedre aldersgrense på 15 år.

Heia Odd

Meld deg inn i vår Discord-server for mer informasjon: https://discord.gg/GaD5uDS

Annonse fra Eliteserien: