Klassesignering for Odd!

Velkommen Casper Lykke Tastesen Qvistgaard!

Annonse:

Odd eFotball ønsker velkommen til vår danske venn Casper! Sesongen har så vidt kommet i gang igjen og det er passende å presentere en av mange spennende signeringer Odd har fått til.

Verdensklasse!

Mannen som fikk til denne signeringen er sjefen sjøl! Spillende trener Fehzan Ali var meget fornøyd med å lande spissen fra Danmark!

"Qvistgaard" er en fantastisk signering for Odd! Han er en meget erfaren spiller som holder verdensklassenivå! Vi kommer til å få mange mål og assist fra han denne sesongen og i fremtiden! Han løfter nivået på laget på mange måter, ikke bare pga. de individuelle ferdighetene men også at han er en vokal person som hjelper med instrukser under kamper."

Skandinavisk satsing

En av mange grunner til hvorfor Casper valgte Odd som sitt lag, var det skandinaviske preget Odd setter i Pro Clubs-miljøet og nivået Odd sikter mot! Hva han kan bidra med beskriver han slik:

"Jeg er en meget kreativ spiller med masse av erfaring fra toppnivå. Når det ser mørkt ut kan jeg få ting til å skje. Mine ferdigheter kan tiltrekke seg spillere slik at mine lagkamerater for mer rom og tid på seg. Mann mot mann er jeg trygg på at jeg kommer meg forbi, mine dribleferdigheter er jeg veldig trygg på, det samme med førsteforsvarsjobben og presse motstander til feil eller stjele fra dem ballen! Jeg gleder meg virkelig til tiden min videre i Odd!"

Odd eFotball gleder seg også til å se hva du kan bidra med! Heia Casper og Heia Odd!

 

 

Annonse fra Eliteserien: