Odder til VM i Pro Clubs!

Det norske landslaget skal ut i VM for Pro Clubs - Vår egne Mats Verpe har blitt inkludert i VM-troppen!

Det norske Pro Clubs-landslaget har hatt stort sett alltid bestått av de samme toppspillerene Norge har hatt de seneste årene. Nå er ting veldig annerledes forteller den nye landslagstreneren Fredrik Flateng.

"Jeg er veldig optimistisk for fremtiden, vi har veldig mange spillere som spiller i de øverste nivåene spredt på forskjellige ligaer. Det som er forskjell fra 2-3 år siden er bredden, det har kommet opp fantastisk mange nye spillere, og gode spillere. Det gjør jobben min mye vanskeligere med å velge tropp, men det er et luksusproblem.

Første Odd-spiller på landslaget!

For Mats Verpe har dette vært litt av et eventyr, den lokale Skiens-gutten var det ingen i Pro Clubs-miljøet som visste om. Nå er han et fremmadstormende talent som kan slåss om en plass i det norske forsvaret.

De første inntrykkene fra Mats var positive sier landslagssjefen; "Mats er veldig komfortabel med ball og god til å posisjonere seg, det tar nok ikke lang tid før han gjør en av plassene i vårt forsvar til sin!"

Det er kult!

Unge Mats som studerer på dagtid, tar det hele med ro. Han lar seg ikke rive med, men synes det er kult å få gode tilbakemeldinger;

"Det er kult! Bare å jobbe på videre og satse på at det går bra."

Ordknapp mann av få ord... Vi satser på at mannen med det rosa håret spiller seg til en plass under VM. Odd heier på deg Mats! Følg oss på twitter, der vil vi legge ut link til norges kamper.

83859009_282989135996781_1521893718280372224_n

 

Annonse fra Eliteserien: