Odd møter engelsk storklubb

Klokka 21.30 møter Odd Queens Park Rangers i e-fotball. Det engelske fotballaget satser hardt på sitt esport-lag.

Laget med de blåhvite draktene er nå på nivå to i engelsk fotball, men mange husker sikkert spillere som Les Ferdinand, Danny Dichio, Andy Impey og Ray Wilkins. I kveld kan du se deres e-sport-spillere forsvare lagets farger på Odd Pro Clubs egen kanal www.twitch.com/OddProClubs. Kampen er en av tre tellende kamper for Odd i kveld. 

Det engelske laget er store forhåndsfavoritter, selv om Odd på sensasjonelt vis stakk av med cupseier sist sesong. (Sesongen i Pro Clubs varer i 10 uker)

- QPR er et meget godt lag som har mange sesonger bak seg som organisert lag. Vi i Odd er midt i vår andre sesong, det tar tid å bygge sten for sten. Å stabilisere oss på et høyt nivå tar tid, men vi jobber hver eneste dag for å klare det, sier Mario Vasquez i Odd Pro Clubs. 

- Gutta gleder seg, trenerne gleder seg og vi i ledelsen gleder oss selvsagt til denne godbiten. Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig skal klikke seg inn for å se og heie oss frem i kveld, fortsetter han. 

Lagleder Thomas Flaaten Fredriksen oppfordrer alle som er glad i å se FIFA og å spille FIFA å se på kampen. 

- Odd som lag er alltid på jakt etter lokale talenter. Ta en titt på kampen, og se om du føler du kan bidra. For tiden har vi åpne trials der du kan demonstrere dine ferdigheter, sier han. . 

Ønsker du å vise deg frem og bli en av våre eSport-spillere? Join vår Discord-server her: https://discord.gg/QXnS3SB 

Annonse fra Eliteserien: