Ny manager klar for Odd!

Fra Stabæk til Odd!

Annonse:

Odd sitt Pro Clubs-lag i FIFA har hentet den talentfulle manageren Sander Gjerdseth fra Egersund.

Gjerdseth har tidligere vært manager for Stabæk sin esport-satsning Momentum. Leder for Pro Clubs i Odd eSport Gaute Seip forteller at Odd har vært på utkikk etter en manager som ønsker kontinuitet og utvikle talenter over tid.

«Det har vært en trend i det norske Pro Clubs-miljøet med stor grad av klubbytte og lite lojalitet. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og med Sander inn håper vi at det skal bli en mulighet.»

Gleder meg skikkelig!

Sander forteller Odd.no at han gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver. «Jeg er veldig motivert for denne jobben. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang å se hva jeg kan få til her.» Målet er uten tvil å vinne, ta tittelen og rykke direkte opp til league 1, som neste ligasystem i www.virtualprogaming.com

Odd sitt Pro Clubs-lag vil denne sesongen kjempe i League 2 og i den skandinaviske ligaen ACL, men de beste lagene fra Skandinavia. Naturlige motstandere i toppen vil være MIF, LSK og kanskje FFK kan overraske.

Sesongen starter 28 oktober.

FUT

Ved siden av å lede Pro Clubs-laget, skal Gjerdseth også fungere som rådgiver for gutta i eSerien. eSerien starter opp igjen i november som Odd eSport gleder oss stort til.

Annonse fra Eliteserien: