Ny Odd-kaptein

Det er en ære! Forteller Kaptein Niwar Alatroshi.

Odd Pro Clubs-toget ruller videre i VPG-verdenen og nyter gode dager med delt ledelse i det britiske ligasystemet (L1N-tabellen her), og har mulighet for delt førsteplass i det danske ligasystemet dersom Odd vinner sin hengekamp mot Norske Ragnarok eSports. (Se tabell her)

Odd Pro Clubs drives som om det skulle vært en vanlig fotballklubb. Det kjøres treninger, øving på taktikk, roller på dødballer osv. En av de mest erfarne spillerene som kommer med mange tips og tar tak i ting er den nyvalgte kapteinen for laget, Niwar Alatroshi!

Naturlig lederskikkelse

Valget på klubbkapteinen var rimelig enkelt forteller lagets trener Mario Vasquez. "Niwar er en naturlig leder, inntil nå har han vært en kaptein uten armbåndet. Måten han jobber for at laget skal utvikle seg, medspillere og seg selv er unikt! Niwar er en herlig person å ha i klubben og i garderoben. Han er en fyr som går i krigen for deg!

Hvem er Odds nye kaptein?

Niwar er en rutinert spiller i Pro Clubs-miljøet og spilt på høyt nivå i mange år. Blant annet det norske topplaget NWA (Norwegian Alliance)

"Jeg valgte Odd fordi jeg hadde lyst til å bli med i en satsende kultur og dette spennende prosjektet vi har på gang. Jeg ble kontaktet av Benjamin Soløy Kaldhol, og han fortalte meg om prosjektet som var på gang. Jeg et par spillere der fra før, og visste om flere som kom til å signere for Odd, blant annet Alexander Hildre. Vi har vært som en pakkedeal opp i gjennom min karriere innenfor pro clubs.. Dit han går, følger jeg med! Forteller Niwar.

Som spiller liker jeg å kalle meg en ballspillende forsvarsspiller og liker å gjøre ting enkelt. Det har alltid vært naturlig for meg å styre forsvar da jeg liker å ta tak i ting. 

Det er en ære

Det å bli valgt som Odds nye kaptein er stort for meg, en ære å få kunne bære det virtuelle bindet! Dette er et prosjekt jeg har stor tro på, som jeg ønsker å gjøre bedre med min erfaring, kunnskap og personlighet. Mine styrker ligger i det mentale og tilstedeværelse, det tror jeg mine medspillere kan nyte godt. Vi har en stall med mange personligheter, forskjellige ferdighetsnivå og med unike spillestiler, dette må vi prøve å få samspilt litt bedre for å ta steget opp i et annet nivå.

Annonse fra Eliteserien: