Sesongstart

I dag starter nok en sesong, og det vil bli en skikkelig tøff sesong!

Annonse:

Odds Pro Clubs-satsing går inn mot en ny sesong i VPG med mange endringer og spennende endringer sådan! 

Odd Pro Clubs og Odd Ballklubb

Inn mot denne sesongen ble Odd tilbudt plass i Premier og hoppe over Championship. Det takket manager Niwar Alatroshi ja takk til! Det betød også at Odd måtte på overgangsmarkedet og rekkutere spillere som kan takle nivået, Premier krever! Det igjen ville bety at stallen økte i antall og spillerminutter ville bli redusert for noen. Derfor ble det bestemt at Odd stiler med 2 lag denne sesongen; Odd Pro Clubs og Odd Ballklubb.

Store forventninger

Odd Pro Clubs-manager Niwar har noen oppløftende ord foran denne sesongen; 

"Til denne sesongen ønsker vi å bli et enda bedre og et mer samspilt lag. Vi går inn i ny sesong og ønsker satse på en fast formasjon, som da blir 3-5-2. Jeg har ikke hatt noe pause siden sist sesong avsluttet, tross det har vært fri fra spilling et par uker. Jeg har vært på markedet og fått inn flere nye spillere. Spillere som tidligere har spilt på et meget høyt nivå, som kan komme inn i troppen og lage litt konkurranse om plassene. 

Når det kommer til forventninger og mål denne sesongen, har vi et mål om topp fem i Prem og topp tre i den nye skandinaviske ligaen "Arctic League". Vi ønsker å vise at vi ikke er et ungt og lite lag i VPG, men at vi er blant de store.

Trenerteamet gleder seg masse til denne sesongen, tror det blir tøffere enn sist sesong. Vi vant store deler av kampene sist sesong, men denne sesongen kommer seierene ikke like ofte. Vi må være skrudd på fra start til slutt, da motstandere er tøffere enn tidligere!

Sesongen starter i kveld og kampene kan du følge på vår twitch-kanal: www.twitch.tv/oddproclubs

Annonse fra Eliteserien: