Odd debuterer i Champions League!

I kveld braker det løs i den gjeveste turneringen i Pro Clubs-verdenen!

Annonse:

Odd debuterer i kveld i eChampions League

-“Smått utrolig” kommenterer en stolt Odd-trener når Odd.no spør hvordan klubben har klart bragden å kvalifisere seg til klubbenes øverste prestisje-turnering.

For i kveld braker det løs, det skal måles krefter med de aller beste klubbene i verden. Odd Pro Clubs er inne sin tredje sesong som klubb og kvalifiserte seg gjennom å vinne den Skandinaviske ligaen, som i dag heter Artic League.

Odd stiller et meget sterkt lag i kveld med spillende-manager Niwar og Torstein Sylta Krokstad på midtbanen.

Odd eSports daglige ledere Mario Vasquez og Gaute Seip forteller Odd.no at dette er over all forventning. Planen var å ta klubben til toppen, men dette er tidligere enn hva de to skiens-gutta hadde forestilt seg, da de startet opp dette for bare noen måneder siden.

“Dette ligger jo i klubbens lagtidsplaner, men at vi skulle klare å avansere så fort som klubben har gjort, har vært en positiv men krevende vei å gå. Positivt på den måten at vi gjør ting riktig, krevende på den måten at det er mye omstilling. En del nye spillere som skal bli kjent med klubben. Men vi har dyktige managere i Niwar Alatroshi, Ali Fezhan og Oscar Wikström som gjør en meget god jobb for oss.”

Odd stiller følgende lag i kveld!

Kamp_Lineup_11ver_BORTEBANE_1080x1080_2020 (1) (3)

Kampene spilles slik i kveld: 

Arctic League klokken 2100 mot NWA Esports

Champions League  klokken 2130 mot Vesprem Futsal eSport

Premier North klokken 2200 mot Generation X EU

 

Slik ser du Odd Pro Clubs sine kamper LIVE: Twitch.com/oddproclubs

Annonse fra Eliteserien: