Odd klar for Championship!

Odd Pro Clubs spilte om opprykk og dramatisk ble det!

Odd Pro Clubs spiller som kjent i Virtual Pro Gaming sitt Pro Clubs-ligasystem. Der startet klubben i 4. nivå, også kjent som League 2. Klubben hadde et hårete mål om å klare opprykk allerede første sesong. Etter ti uker som sesongene varer, var fasiten at Odd Pro Clubs skulle spille i League 1!

"Vi forventet en tøff sesong for å være ærlig, helt ny klubb og mange nye spillere med varierende erfaringer. At vi kun taper en kamp ila. sesongen er en fantastisk prestasjon. Vi taper kun mot ligavinneren." Forteller Manager Mario Vasquez

I går kveld spilte Odd mot Limitless i en opprykksfinale. Limitless lå på en 3. plass, 2 poeng bak Odd. For Odd sin del ville en uavgjort være nok til å sikre 2. plass og opprykk til Championship. Det startet dårlig for Odd sin del, litt klabb og babb i forsvaret ga Limitless sjansen til å score. Det tok dog ikke lang tid før Odd responderte og tok over kampen!

Odd utlignet (se video under) ved Alexander Hildre, etter å ha blitt spilt igjennom på første touch av Tommy Kittelsen! 

Odd fortsatte å presse på og gikk i ledelsen like før dommeren blåste av til pause. Nydelig samarbeid mellom Torstein Krokstad og Alexander Hildre ga Odd ledelsen og midlertidig opprykk! (Se video under)

2. omgang bar preg av nervøsitet og til tider litt panikk! Det var derfor godt at vår sisteskanse og lokalgutt Sebastian Fevang hold nervene vedlike og hadde mange gode redninger! Men når Alexander Hildre scorer sitt andre for kvelden, var opprykket sikret! (se video under) Heia Odd!

 

 

Annonse fra Eliteserien: