Skjebnekveld i vente!

Odds Champions League-eventyr kan ende i kveld!

Annonse:

Odds e-fotballsatsing i Pro Clubs startet opp igjen i går etter at forrige sesong endte med blandede følelser for Odd-gutta!

Etter 10 uker med opptil 9 kamper i uken, endte sesongen med en bittersøt smak. Odd Pro Clubs konkurrerte i den skandinaviske ligaen Arctic League, og i Premier North i den engelske ligaen. 

I Premier North var vi ikke forberedt på nivået, men Odd klarte å omstille seg slik at ikke bare beholdt vi plassen men fikk en respektabel plassering midt på tabellen!

I den skandinaviske ligaen var NWA (Norwegian Alliance) storfavorittene! I NWA finner vi de beste norske Pro Clubs-spillerene og de som har bredest kunnskap og erfaring. Odd klarte allikevel å slå NWA i den første kampen, returkampen endte med ett nervepirrende uavgjortresultat!

Ligaen gikk inn siste kamprunde med Odd som ligaleder, og hadde med seier over Stabæk vunnet ligaen. Dessverre tapte Odd både kampen og ligagullet.

I Champions League gikk vi videre fra gruppespillet og trakk Bordellona. Den første kampen av to ble spilt i går og endte med et knepent 1-0-tap. I kveld går gutta fokuserte og overtente på å snu resultatet!

Spillende trener Fehzan Ali tror Odd skal klare dette!

"Jeg har trua på gutta, de er revansjesugne og klare for å snu dette! Vi har nok av kvallitet i laget til å kunne klare dette. Føler meg ganske bra og positiv inn mot kvelden. Vi har mange vanskelige kamper i kveld utenom Champions League, så vi har en spennende kveld i vente!"

Fehzan Ali og trenerteamet bestående av Oscar Wickstrõm, Albert Veiby og Noah Berntzen har valgt ut følgende 11 Oddere som skal ut å kjempe i kveld!

Kampene våre kan du som alltid se på vår twitch-kanal: www.twitch.tv/oddproclubs fra klokken 21:15! 

Annonse fra Eliteserien: