Knepent tap i nord

Vegard Braaten gjorde livet surt for Odds andrelag da han avgjorde i Alta.

ODD 2 startet slik: Viljar Myhra, Vegard Kongsro, Andreas Nordvik, Odin Bjørtuft, Kevin Johnsen, Joshua Kitolano, Markus Kaasa, Marius Larsen, Stefan Mladenovic, Tobias Lauritsen, Filip Delaveris

ALTA startet slik: Daniel Rojas, Øyvind Olsen, Mats Hansen, Andreas Markussen, Thomas Braaten, Håvard Nome, Felix Jacobsen, Christian Reginiussen, Vegard Braaten, Runar Overvik, Juan Santana

I går spilte førstelaget vårt til uavgjort i Bodø. Dagen derpå skulle andrelaget i aksjon, enda lengre nordover, nærmere bestemt Alta. Det var et veldig sterkt Odd 2-lag som sto klare for avspark i Finnmarkshallen. Vegard Kongsro fikk sitt «re-comeback» i den hvite drakta, i mens Andreas Nordvik fikk debutert med Odd-drakta på.

Andreas Nordvik fikk vist seg som en bunnsolid stopper da han 17 minutter ut i kampen vartet opp med en susende takling som hindret Christian Reginiussen en gigantisk målsjanse. Vegard Kongsro, som i denne kampen opererte på backplass (opprinnelig midtstopper, journ.anm), fikk vist seg frem da han kombinerte fint med Mladenovic før han la inn til Kaasa, som avsluttet like over mål.

Etter en liten halvtime var vi vitne til et langskudd som hadde fortjent en bedre skjebne, men heldigvis for oss, fikk den ikke det. Altas kaptein, Mats Hansen, vartet opp med et langskudd fra 40-45 meter – og på halvvolley traff han tverrliggeren! 1. omgang var en jevn kamp, der Alta var hakket hvassere de siste 10 minuttene av omgangen.

Klabb og babb førte til mål
Alta startet 2.omgang som de avsluttet første. Førende og litt foran Odd i det meste. Etter en liten time får Alta betalt for presset sitt. Det er mye klabb og babb foran målet til Viljar Myhra, før Vegard Braaten er på rett plass til rett tid og banker ballen inn fra relativt kort hold. Frustrerende for Odd, utløsende for Alta.

Stefan Mladenovic var nær scoring etter at Tobias Lauritsen stusset ballen til han etter omtrent 70 spilte minutter. Håvard Nome skapte også litt spenning i hallen da han forsøkte seg på et langskudd fra 25 meter. Viljar Myhra fikk avverget og reddet til corner. Alta spilte på resultat og det ble en forsvarskamp for vertene de siste minuttene av kampen. Odd maktet ikke å bryte ned Alta og det ble med den ene scoringen. Dermed endte det 1-0 til Alta mot Odd 2 denne tirsdagskvelden.