Lauritsens lekestue

Tobias Lauritsen scoret alle Odds mål da Elverum ble slått 3-1 på Skagerak Arena

Det var et sterkt Odd 2-lag som tok imot Elverum på eget gress mandag kveld. Unge talenter blandet med mer erfarne spillere, som Fredrik Nordkvelle og Torgeir Børven, utgjorde startoppstillingen mot et svartkledd Elverum-lag. På tribunen satt Dag Eilev Fagermo i ekte speiderpositur (eventuelt prøvde han å skygge vekk solen).

ODD 2 startet slik: Viljar Myhra, Kevin Johnsen, Odin Bjørtuft, Bjørn Mæland, Marius Larsen, Tobias Lauritsen, Joshua Kitolano, Fredrik Nordkvelle, Stefan Mladenovic, Torgeir Børven, Filip Delaveris

Filip Delaveris var nærmest scoring da han ble spilt igjennom etter halve omgangen var spilt. Den tekniske kantspilleren kom alene med keeper og avsluttet tidlig. Skuddet gikk like utenfor, men der burde han brukt bedre tid. Det vet nok Delaveris selv også. Like etterpå var sistnevnte frempå igjen, denne gang ble avslutningen for svak.

Elverum skapte svært lite. Etter en drøy halvtime måtte dog Viljar Myhra i full strekk. Erik Nordangen fyrte av et skudd fra omtrent 20 meter, og Myhra måtte slenge seg. Det var Elverums beste sjanse i første omgang. I det som kan oppsummeres som en omgang der Odd styrte mest, men slet med å få hull på byllen.

Hjørnespark med 2 skjebner
Odd gjør et bytte i pausen. Ut gikk Torgeir Børven, og inn kom Magnus Fløholm. Sistnevnte kunne sendt Odd i føringen på et hjørnespark, men timingen blir for upresis og ballen gikk utenfor. Etter timen spilt fikk Elverum hjørnespark. Eivind Tøråsen steg til værs og headet Elverum i føringen, 0-1.

Lauritsen-frispark
Heldigvis har Odd spillere som kan score mål. Bare minuttene etter Elverum sin scoring fikk Odd frispark ca. 25 meter fra mål. Tobias Lauritsen ble mannen som plasserte ballen ned og skrittet bakover. Lauritsen beviste at han kan mer enn bare å bevege seg klokt i boksen da han skøyt direkte i mål! Dermed var man a jour.

Lauritsen fullfører hat-tricket
70 minutter ut i kampen kom scoring nummer 2 for Odd og Lauritsen. Lauritsen gjorde som han har gjort mange ganger før. Satser i boksen, vinner duellen og setter ballen i mål. 2 minutter etter scoringen får Lauritsen igjen servert ballen i boksen, og igjen stiger Lauritsen til værs. Rett i krysset. 3-1 - Hat-trick av Lauritsen!

En fantastisk prestasjon av Lauritsen og Odd som ga 3 svært kjærkommende poeng.