Odd 2-tap på eget gress

Grorud scoret på et tidlig hjørnespark og et sent straffespark i Skien. Det endte med 0-2-tap for Odd 2.

Annonse:

ODD 2 startet slik: Viljar Myhra, Magnus Fløholm, Odin Bjørtuft, Thomas Grøgaard, Kevin Johnsen, Joshua Kitolano, Martin Broberg, Marius Larsen, Filip Delaveris, Tobias Lauritsen, Stefan Mladenovic

GRORUD startet slik: Mats Viken, Trace Murray, Fabian Ness, Geirald Meyer, Andre Garcia, Glenn Harviken, Preben Mankowitz, Faysal Ahmed, Elias Hagen, Martin Høyland, Fredrick Pettersen

Det ble en sjanserik start på kampen mellom Odd 2 og Grorud. Odd fikk tidlig utdelt et par hjørnespark der Broberg var nære på ved begge anledninger. Odd fortsatte presset de satt tidlig i kampen, og etter 6 minutter var det spydspissen, Tobias Lauritsen, som var nær scoring etter at Mladenovic hadde gjort et bra forarbeid. Skuddet til Lauritsen gikk via keeper og i stolpen!

Grorud-mål
Etter et lite kvarter trodde flere at Grorud skulle få hull på byllen. Glenn Harviken sin avslutning på et hjørnespark ble stoppet av Myhra og sendt ut til et nytt hjørnespark. På den påfølgende dødballen kjempet Groruds spiller nummer 14, Fredrick Pettersen, ballen inn i mål. Dermed kunne Grorud feire 0-1 og overtak i kampen.

Odd 2 lå et mål under til pause og hadde en krevende oppgave med å snu på dette resultatet. Allerede 3-4 minutter ut i omgangen satt ballen i nota for Odd. Dessverre ble det vinket for offside. Synd for Odd og synd for Delaveris som var iskald alene med keeper etter å ha snappet om en millimeters presis pasning fra dagens kaptein, Martin Broberg.

Odd fortsatte å presse på og etter en drøy time var Marius Larsen centimetere fra å utligne for Odd. Unggutten fyrte av et langskudd som gikk like over Groruds mål. Etter 70 minutter er Odd frempå igjen. Denne gang var det Mladenovic som avsluttet. Grøgaard spilte en presis ball i bakrom, der Mladenovic hadde starta løp. Sistnevnte kommer til en god skuddposisjon, men skuddet gikk over mål, til frustrasjon hos kanten.

Grorud var også farlige frempå ved et par anledninger, men det så ut til at Myhra hadde kontroll på det bortelaget produserte etter pause. I hvert fall helt frem til 83 spilte minutter. Da fikk Grorud straffe. Preben Mankowitz var sikker og doblet ledelsen for bortelaget.

Flere mål ble det ikke i Skien denne mandagskvelden. Det endte med 0-2-tap for Odd 2.