Odd 2 - Stabæk 2 Runde 1 2018

Seier nummer 2

Marius Larsen stod for begge måla da Odd slo Alta

Annonse:

Odd 2 har en klar filosofi for denne sesongen, i likhet med tidligere sesonger. Målet er å holde seg i PostNord-ligaen, i tillegg til å utvikle talentene sine. Lørdagens kamp mot Alta var intet unntak.

Et ungt Odd-lag klarte å stoppe et Alta-lag med ambisjoner. Laget fra nord stod med 6 poeng av 6 mulige før kampen, Odd stod med 3 poeng av 6 mulige.

Odd startet med Viljar Myhra, Eivind Willumsen, Bjørn Mæland, Magnus Fløholm, Kevin Johnsen, Filip Gripsgård, Filip Delaveris, Marius Larsen, Joakim Jahnsen, Odin Bjørtuft, Sander Bergan.

Sola skinte i Skien og det var herlige spilleforhold. Alta begynte best på Skagerak Arena, men klarte ikke sette ballen bak Viljar Myhra. Odd hadde noen vådeskudd før det 25. Minutt. For 25 minutter ut i kampen satte Marius Larsen inn 1-0 for Odd.

Samme mann, eller skal jeg si gutt(?), satte inn 2-0 etter 68 minutter spilt. Kampen ebbet ut i både press og sjanser etterhvert. Flere mål ble det ikke. Dermed ble det 2-0 i 3. Serierunde da Odd snevret igjen bak og var greit effektive foran mål.

Neste kamp for Odd 2 er 7. Mai. Da går turen til Asker!