Det nytter!

Det lønner seg med avfallsfri stadion!

Annonse:

Avfallsfri Stadion er et prosjekt vi begynte med i 2021. 2022 er derfor første hele sesong med dette prosjektet. Og vi skal si dere at det har gitt resultater!

Dette har vi gjort

Vi selger ikke produkter i kioskene under kamp som genererer restavfall eller plastemballasje. Under kampene i 2022 har publikum kun hatt tre dunker og forholde seg til: pappemballasje, matavfall og pant. Dette gjør det både enkelt og oversiktlig for publikum slik at det skal være lett og være en grønn supporter. 

Grunnen til at vi gjør dette er for å få vekk unødvendig søppel her på Skagerak Arena samtidig som vi hindrer avfall på avveie.

Vi omgir oss med enorme mengder søppel hver dag. Og vi vil gjerne vise at det går an å drive arrangementer uten at det nødvendigvis trenger å bli en opphopning av avfall som et resultat av det.

Ved å innføre Avfallsfri Stadion har vi derfor redusert restavfallet vårt med 85%! Dette er vi utrolig stolte av, og det gir også masse motivasjon til å fortsette det gode arbeidet videre.

Tusen takk!

Og dette skal vi være ærlige på: vi hadde ikke klart det uten dere. Dere må jo være Norges beste søppelsorterere! 

Vi ønsker derfor å takke dere for den grønne innsatsen dere har gjort under 2022 sesongen. Vi håper dere er med oss videre i kampen mot søppel i årets sesong også. Tusen takk!  

Annonse fra Eliteserien: