Grønne sponsorer

Odd Ballklubbs grønne sponsorer

Annonse:

Vi i Odds Ballklubb mener vi har de beste sponsorene og samarbeidspartnerne!

I våre sponsoravtaler ligger det et krav om forbedringer innen områder som klima og miljø. I år har vi fått tilsendt tips og triks hver og en bedrift har gjort for å gjøre kloden til et litt bedre sted. Vi ønsker å dele noen av tipsene vi har fått inn med dere. Kanskje noen andre også kan bli motivert og inspirert? 

Og våre sponsorer er jo rågode på dette! Bare les her:

Com2gether, et firma som tilbyr digitale løsninger til både små og mellomstore aktører er nå Miljøfyrtårnsertifisert. En slik sertifisering krever at bedriften tar grønne grep for å kunne spille på lag med fremtiden i større grad. I tillegg til dette tilbyr Com2gether bruke mobiltelefoner og datakasser til kunder som har behov for det. Dette er helt supre tiltak synes vi.

Det er ikke bare Com2gether som er miljøfyrtårnsertifiserte. Det er også LB-Tur blitt. Gratulerer til begge to!

Entrepenørfirmaet HRL er intet mindre enn BREEAM sertifiserte! En sertifisering for bygg og anleggsbransjen som er Norges fremste miljøsertifiseringssystem. Klosterøya er for øvrig Grenlands første BREEAM sertifiserte bygg. DET er rått det!

Også har vi Rema1000, ett av mange selskap som jobber hardt innen klimaledelse. De har til og med fått gradering A innen Carbon Disclosure Project. En sertifisering som sier noe om i hvor stor grad bedriften påvirker miljøet i sitt arbeid. I tillegg har Rema1000 kuttet hele 205 tonn med plast fra egne produkter i 2021. Dette er utrolig bra jobbet, og det sier noe om hvilke muligheter en også kan ha for å kutte enda mer fremover. Men noe av det vi i Odds Ballklubb applauderer aller mest med Rema1000 er deres mål om å kutte matsvinn med 80% innen 2030. Dette er et mål vi håper flere dagligvarekjeder henter inspirasjon ifra.

HRG Entrepenør AS er et firma som jobber med klima og miljø jevnt og trutt. De har blant annet kontinuerlige maksgrenser på avfall fra prosjekter. i tillegg har de en sorteringsgrad på svimlende 85-90% på sine prosjekter. Vi i Odd sier bare wow! Fortsett det gode arbeidet!

Og motivere og oppfordre andre til å ta grønne grep er vi sterkt tilhengere av. Dette er noe Sikkerhetsmakulering er rågode på. De oppfordrer alle sine leverandører til gjenbruk av både papir og elektronikk. Selv gjenvinner de 100% av alt papiret. Slike tiltak monner. 

En skulle tro at å levere post kan være krevende sett med klimaøyne. Men for Bypost sin del, jobber de med klima og miljø alle steder der det er mulig. De bruker elbiler og legger opp rutene sine slik at bilen blir fylt opp. På den måten blir utslippene blir så minimale som mulig. Dette er godt jobba av Bypost!

Vi må si at vi er veldig stolte over Oddmosten vår. Dette er en eplemost produsert av Epleblomsten AS i Telemark. I tillegg til jevnlig jobbing med klima og miljø, har de i år lansert produktet «Berga». En juice laget av råvarer fra Bama som skulle vært kastet av en eller annen grunn.  Alt som kan redusere matsvinn er fantastiske tiltak. 

Til slutt har vi Securitas. Her har vi en bedrift som setter klima og miljø høyt på agendaen. De har et mål om å være Norges mest miljøvennlige sikkerhetsselskap- og er på god vei! Bra jobba! Gode og ambisiøse mål må til skal vi videre i klimakampen.

 

Vi vil si tusen takk for den gode innsatsen alle våre sponsorer gjør for vår felles fremtid. Både de som er nevnt her og de som ikke er nevnt. Det er så viktig og kunne motivere og inspirere andre til å ta gode, grønne valg. Kanskje du har en kollega som kunne trengt en grønn oppmuntring? Eller en sjef som har mulighet til å ta grønne grep for bedriften? Eller hva med naboen din? Eller et familiemedlem?

Grønn julehilsen fra alle oss i Odds Ballklubb.

Annonse fra Eliteserien: