Odd oppfordrer samarbeidspartnerne til å velge fossilfritt

For å dytte samfunnet i riktig retning oppfordrer Odds Ballklubb alle leverandørene sine: Velg fossilfritt når dere transporterer varer og tjenester.

Annonse:

I samarbeid med Klima- og energinettverket til Vestfold og Telemark fylkeskommune har Odd valgt å gå ut med denne oppfordringen:

For å dytte samfunnet i riktig retning oppfordrer Odds Ballklubb alle leverandørene våre: Velg fossilfritt når dere transporterer varer og tjenester.

Målet er at vi i felleskap reduserer klimagassutslipp, blant annet gjennom en overgang til fossilfrie kjøretøy, fortrinnsvis på elektrisitet, hydrogen og biogass.

Odd spiller fotball for framtida. Og vi vil bidra til å sikre framtida for alle.

Oppfordringen er endel av en felles innsats i regionen vår. Klima- og energinettverket som ledes av Vestfold og Telemark fylkeskommune har tatt initiativ til en erklæring i felleskap blant alle medlemsvirksomhetene. Både bedrifter, kommuner og akademia star samlet.

Transportsektoren står for de største utslippene i vår region, etter industrien. Og markedet for fossilfrie kjøretøy bli stadig mer modent og tilgjengelig.

Vil din virksomhet være med på dette? Odd søker samarbeid og avtaler med leverandører som velger å gå over til fossilfrie kjøretøy der det er mulig. Ta kontakt dersom dette er noe din virksomhet vil eller kan være med på.

Daglig leder i Odds Ballklubb signerte erklæring om Fossilfri transport til Klima- og energinettverket på frokostmøte til Skagerak Energi under Industriuka 1. juni:

Einar_signerer.jpg

.

Annonse fra Eliteserien: