Råflott bonuspremie til den beste panteren

Den som panter flest snusbokser og brusflasker på kampen til lørdag, kan forsyne seg med flotte ting i sportsbutikken på stadion til en verdi av 5000 kroner. OG få et valgfritt klesplagg signert av Oddespillerne!

Annonse:

Ved miljøstasjonene på Skagerak Arena er det satt ut hvite smartdunker. De tar imot tomme panteflasker og snusbokser. Og de registrerer det du kaster og gir deg poeng via en app på mobilen. Bruker du dem, er sjansen stor for at du kommer hjem med råflotte premier.

Spesielt stor er sjansen til lørdag, under hjemmekampen mot Ålesund. Bare sjekk ut dette:

  • En ting er at du får poeng per enhet du kaster, som gir deg rett til et gavekort i kiosken etter 10 gjenstander.
  • En annen ting er at du er med i trekningen av dagens Match Award. Vinner du den, kan du velge mellom familiegevinsten som er inntil fem kampbilletter til en annen kamp, inkludert gavekort i kiosken som gjør hele familien mette. Eller du kan velge voksengevinsten som er to billetter til Bakrommet (pølse-VIP-en) til en annen kamp. De som vinner er ikke nødvendigvis dem som panter mest, men oddsen øker i takt med antall pantede gjenstander.
  • Du er med på å bygge deg opp til sesongslutt og trekningen av en vinner til å motta to sesongkort på enten Bakrommet eller VIP-en for 2023-sesongen.
  • I TILLEGG vil den som panter aller mest vinne en bonuspremie - et gavekort på hele 5000 kroner i Falkum Sport og få et valgfritt klesplagg signert av Oddespilerne.

Her kan du kjøpe billetter til kampen.

Det tar dessverre litt tid å registrere seg som bruker første gang og registrere den enkelte pantegjenstand, så det kan være lurt å ikke vente helt til kampslutt med å pante.

Dunkene tar heller ikke imot flasker med innhold, så hell eventuelt ut alt på toalettene først.

Vi prøver å sørge for at det står verter ved hver smartdunk som kan hjelpe deg. Ellers kan du lese mer om smartdunkene her.

Øyvind og Alice er de heldige vinnnerne av sesongkort inneværende år.

Annonse fra Eliteserien: