Verdens første sedum-segl på Skagerak Arena

I det minste tror vi at det er første gangen noen fotballstadion har satt opp et reklamesegl av planter... Vi hyller Action Now-programmet og bærekraftssamarbeidet med Bodø Glimt.

Annonse:

Odds Ballklubb har nettopp satt opp et segl av sedum-planter på tribunen med en logo i tre som det er malt Action Now på.

Normalt består reklamesegl på fotballstadion av plast. Men nå ønsket vi å teste ut en ny vri. 

Sedum er hardføre planter som ikke trenger lite jord for å vokse. Det er vakkert å se på og bidrar til en friskere og renere luft. Bra for insektene er det også.

Sedumen er dyrket på Østlandet og levert av Blomstertak.

Samarbeid med Bodø Glimt

Bodø Glimt har kjørt programmet Action Now - Gi alt for ei bærekraftig fremtid over lengre tid.

I fjor høst gjorde vi i Odd en vri av dette i samarbeid med næringslivet og kommunene gjennom programmet vi kalte Støpt for framtida. Målet var å lære mer om bærekraft sammen, ta det i bruk av egen virksomhet og samarbeide på tvers om gode løsninger.

Nå tar Odds Ballklubb og Bodø Glimt samarbeidet til et nytt nivå, gjennom Action Now AS.

Ambisjonen er å legge til rette for at fotballklubber og idretten for øvrig kan ta et ytterligere samfunnsansvar og inspirere/akselerere til en bærekraft utvikling og fremtid

Oppgjør på banen

2. juli er det et beinhardt oppgjør ute på banen på Skagerak Arena mellom de to fotballklubbene. Miljøkampen har vi kalt den.

Utenfor banen er samarbeidet godt mellom de to klubbene.


Annonse fra Eliteserien: