Pressmåling Odd - Start

06.05.2018 – Eliteserien 8 – Skagerak Arena, Skien

Annonse:
odd_start
Odd_Start_2

Kommentar:

1.omg: Den første halvtimen er Odd klart det førende laget. Det mangler litt trykk framover, men når det blir scoring gjør ikke det noe. Start har sin beste periode i kampen i periode 4, to avslutninger utenfor. Men så ryker de på et rødt kort. Odd har bra minutter mot slutten og får en scoring til. Fortjent ledelse til pause. Venter mer trykk.

2.omg: Det blir det også. Odd dominerer hele andre omgang mot 10 mann. Det drøyer litt med scoring. Start forsvarer seg bra, men i 76.minutt kommer det tredje målet. Odd ligger med bra trykk og kan nesten score når som helst målt etter trykket. Start ligger lavt og Odd spiller kontrollert, så det blir ikke mange situasjoner, men trygt.

Kampen: Odd vinner komfortabelt og ganske enkelt over Start, som må spille 50 minutter med 10 mann. Odd er best i begge omganger, leder 2-0 til pause. I andre omgang dominerer Odd mer. Start ligger lavt og forsvarer seg bra. Odd spiller kontrollert og prøver å holde på ballen. Kontroll og trygg seier, kunne men trengte ikke satse mer.

Annonse fra Eliteserien: