Pressmåling Rosenborg - Odd (NM)

30.05.2018 – NM 4. runde – Lerkendal stadion, Trondheim

Annonse:
RBK_ODD_NM
RBK_ODD_NM_2

Kommentar:

1.omg:
Odd åpner best og fører kampen de første tjue minuttene. Et svært tidlig mål får de også. I midtperioden tar Rosenborg over og det ender i utligning. Siste to periodene er jevnere igjen. Odd er med. Rosenborg får litt mer trykk, men Odd har gode overtidsminutter og får avslutning på mål. Jevnt, Rosenborg mest trykk, Odd farligst

2.omg:
Rosenborg dominerer andre omgang, men så scorer Odd når det er 12 minutter igjen. Det tente et håp. Som dempet seg da Rosenborg utlignet to minutter senere. Men da stoppet det opp for begge lag i varmen. Den siste perioden skjedde det svært lite. Faktisk var Odd best på overtid igjen, men ikke nok til scoring.

Ekstraomganger og straffesparkkonkurranse:
Ekstraomgangene er nesten helt jevne uten at noen av lagene orker noe mer. De passer på at den andre ikke scorer. Det klarer de og i stedet serverer de en fantastisk straffesparkkonkurranse. Rosenborg scorer på seks straffer og Odd gjør det samme. Rosenberg scorer på den syvende, men Odd glipper og så nært var det.

Kampen:
Rosenborg vinner 9-8 på straffespark. Etter å ha jobbet intenst i 120 minutter er det nødvendigvis surt å tape på den syvende straffe. Første omgang var jevn, men Rosenborg var klart best i andre omgang. Det var jevnere igjen i ekstraomgangene, men det ender i en fortjent seier til Rosenborg. Men en herlig kamp var det!

Annonse fra Eliteserien: