Odds TINE Fotballskole 2021

Endelig kan vi åpne opp for påmelding til Odds TINE Fotballskole 2021! Første uka i august arrangeres fotballskolen, og vi gleder oss til å se mange glade barn på fotballbanen.

Annonse:

MELD DEG PÅ HER

Vi har i mange år hatt tradisjon for å samle hundrevis av barn til vår TINE Fotballskole like før sommerferien er over. Vi er utrolig glade for å meddele at vi også i år kommer til å gjennomføre dette. Slik situasjonen er per nå foreligger det noen retningslinjer som vi er nødt til å følge, men vi vet ikke hvordan det ser ut ved gjennomføring i august.

Vi tar derfor forbehold om restriksjoner relatert til Korona-situasjonen. Dette kan være både antallsbegrensning og regler om én meter avstand. Dersom det blir antallsbegrensning, vil de som først meldte seg på bli prioritert først. 

Fotballskolen gjennomføres 2. – 5. august og prisen er 1200 kr. Barna får en sekk, t-skjorte og lunsj. Ved påmelding av flere barn i samme familie får dere søskenmoderasjon på 200 kr. Alle barn i alderen 6 – 14 år kan delta. Instruktører vil også i år være trenere fra Odds utviklingsavdeling, elever fra TTG og spillere fra Odds utviklingsavdeling.

Dagene vil se slik ut:

  • Kl. 10.00 – 12.00: opprop og aktivitet del 1
  • Kl. 12.00 – 12.30: lunsj på Skagerak Arena
  • Kl. 12.30 – 14.30: aktivitet del 2
  • Kl. 14.30: henting på grusplassen ved inngang 5 / treningsbanen

Har du spørsmål? Send en mail til [email protected].

Annonse fra Eliteserien: