Odds TINE Fotballskole 2022

Endelig kan vi åpne opp for påmelding til Odds TINE Fotballskole 2022! Første uka i august er vi klare for å ta imot fotballglade barn og unge, og vi krysser fingrene for en fotballskole fri for korona-restriksjoner!

Annonse:

MELD DEG PÅ HER

Vi har i mange år hatt tradisjon for å samle hundrevis av barn til vår TINE Fotballskole like før sommerferien er over. Vi er utrolig glade for å meddele at vi også i år kommer til å gjennomføre dette. Slik situasjonen er per nå foreligger det noen retningslinjer som vi er nødt til å følge, men vi vet ikke hvordan det ser ut ved gjennomføring i august.

Vi tar derfor forbehold om restriksjoner relatert til Korona-situasjonen. Dette kan være både antallsbegrensning og regler om én meter avstand. Dersom det blir antallsbegrensning, vil de som først meldte seg på bli prioritert. 

De siste årene har vi hatt en god økning av deltakende jenter - noe vi håper fortsetter! Vi tilrettelegger for egne jentegrupper dersom antallet påmeldte er høyt nok.

Fotballskolen gjennomføres 1. – 4. august og prisen er 1200 kr. Barna får en sekk, t-skjorte og lunsj. Ved påmelding av flere barn i samme familie får dere søskenmoderasjon på 200 kr. Alle barn i alderen 6 – 14 år kan delta. Instruktører vil også i år være trenere fra Odds utviklingsavdeling, elever fra TTG og spillere fra Odds utviklingsavdeling.

Dagene vil se slik ut:

  • Kl. 10.00 – 12.00: opprop og aktivitet del 1
  • Kl. 12.00 – 12.30: lunsj på Skagerak Arena
  • Kl. 12.30 – 14.30: aktivitet del 2
  • Kl. 14.30: henting på grusplassen ved inngang 5 / treningsbanen

Har du spørsmål? Send en mail til [email protected].

Annonse fra Eliteserien: