Odds TINE Fotballskole 2020

Endelig kan vi åpne opp for påmelding til Odds TINE Fotballskole 2020! Første uka i august arrangeres fotballskolen, og vi gleder oss til å se mange glade barn på fotballbanen.

Annonse:

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Vi har i mange år hatt tradisjon for å samle hundrevis av barn til vår TINE Fotballskole like før sommerferien er over. Vi er utrolig glade for å meddele at vi også i år kommer til å gjennomføre dette. Slik situasjonen er per nå foreligger det noen retningslinjer som vi er nødt til å følge, men vi vet ikke hvordan det ser ut ved gjennomføring i august. Ettersom det pr nå er en maksimalgrense på 200 personer i et arrangement, er vi dessverre nødt til å sette en maksgrense på 150 deltakere. Det er viktig at ved påmelding, så aksepterer man de retningslinjene som foreligger om én meters avstand (det er ikke tillatt med kontakt på fotballskolen). Vi håper selvsagt at situasjonen er bedret i august, slik at vi kan spille fotball på normal måte.

Fotballskolen gjennomføres 3. – 6. august og prisen er 1200 kr. Barna får en sekk, t-skjorte og lunsj. Ved påmelding av flere barn i samme familie får dere søskenmoderasjon på 200 kr. Alle barn i alderen 6 – 14 år kan delta. Instruktører vil også i år være trenere fra Odds utviklingsavdeling, elever fra TTG og spillere fra Odds utviklingsavdeling.

Dagene vil se slik ut:

  • Kl. 10.00 – 12.00: opprop og aktivitet del 1
  • Kl. 12.00 – 12.30: lunsj på Skagerak Arena
  • Kl. 12.30 – 14.30: aktivitet del 2
  • Kl. 14.30: henting på grusplassen ved inngang 5 / treningsbanen

Har du spørsmål? Send en mail til [email protected].

OBS! For å få søskenmoderasjon, ta kontakt på [email protected] 

Annonse fra Eliteserien: