Frokostmøte på Clarion Hotel Bryggeparken

Det er så deilig å treffe mennesker igjen! Vi samlet over 50 personer på fotballfrokost på Clarion Hotel Bryggeparken.

Annonse:

Dagen startet med frokost og minglig, og deretter en spennende agenda.

Først ut var Sport med Jan Frode Nornes, som fortalte om hvordan laget trener mot Brann-kampen som er førstkommende søndag kl. 19:00. 

Vi i Odd jobber for å få folk på stadion igjen, fordi fotball er aller best på stadion! Daglig leder Einar Håndlykken fortalte om prosjekt #sammenigjen og hvilke grep vi gjør for å få folk ut av sofaen og på kamp. Det kom også flere gode innspill fra engasjerte Oddpartnere, og det er så gøy å se at vi alle brenner for det samme - nemlig det å være sammen igjen!
 

Einar Håndlykken, daglig leder i Odds Ballklubb
Einar Håndlykken, daglig leder i Odds Ballklubb

Kristina Bors, HR-direktør i BDO, holdt et inspirerende foredrag om den gjeve prisen "A great place to work", som BDO ble tildelt. De jobber knallhardt med å være en attraktiv arbeidsplass for å kapre de beste hodene, og de investerer i medarbeiderne sine. Her var det mange gode og enkle tips å ta med seg tilbake til arbeidsplassen.

Julia Lindland, daglig leder i Grep Grenland, fortalte stolt om den nye arbeidsplassen sin, og hvordan dugnadsånden innad i bedriften klarte å snu underskudd til overskudd. Vi er imponerte! Under pandemien opprettholdt de alle tilbud og alle arbeidsplasser, og hadde ingen permitteringer.

Hvordan er det å være til salgs?
Simon Stordalen, ny administrerende direktør i Bratsberg AS, fortalte oss hvordan det er å være til salgs. Litt rart, litt spennende, emosjonelt, men også lærerikt.
- "Change is a new opportunity", sa Simon, mens han spøkte med sin mor på første rad og lurte på om hun klarte å oversette. Han refererte til en ferie hvor hun nemlig hadde ropt etter servitøren "Waiter, waiter, execute me, execute me". Det ble mye latter i salen.

Simon S. Stordalen, administrerende direktør i Bratsberg AS
Simon S. Stordalen, administrerende direktør i Bratsberg AS

Vi avsluttet med "Frispark", hvor flere ivrige Oddpartnere meldte inn siste nytt hos sin bedrift og tilbud til andre Oddpartnere.

Annonse fra Eliteserien: