Kickstart 2022 med møtecup

Odds Ballklubb og Telemarksavisa inviterer til heldags møtecup for store og små bedrifter i Vestfold og Telemark.

Annonse:

Møtecupen finner sted tirsdag 30. november fra kl. 9 - 18 på Quality Hotel Skjærgården i Langesund. Her inviterer vi også bedrifter som ikke er Oddpartnere til å bli med på arrangmentet.

- Bedrifter som ikke er en del av nettverket vårt får en gyllen mulighet til å teste ut om B2B-nettverket kan være noe for dem. Man stiller med 2 personer fra bedriften, hvorav en er beslutningstaker for kjøp. Det blir spennende foredrag, speed-dating møter, lunsj, mingling og middag. Her får man muligheten til å stifte nye bekjentskaper og synliggjøre sin bedrift, samt gjøre business, sier Benedicte R. Brustad, markedssjef i Odd.

 

Møtecupbilde.JPG

Meld deg på her


- Vi jobber aktivt for at Odds partnere skal komme i dialog med hverandre fordi vi vet at gode relasjoner skaper samarbeid mellom bedriftene. Man snakker ikke bare business på møtecup, men man blir også godt kjent med hverandre og bygger relasjoner. I tillegg er det stor sannsynlighet for at man møter hverandre igjen på Odds fotballkamper eller andre B2B-arrangementer gjennom sesongen, sier Kjersti Stordalen, salgssjef i Odd.

Les mer om hvordan vi jobber for å skape regionens beste møteplass.

Annonse fra Eliteserien: