KPMG - en engasjert Oddpartner i hele fylket

I våre lokale andedam tar Odds Ballklubb klimakampen på alvor sammen med KPMG, som er en engasjert Oddpartner i Vestfold og Telemark.

Annonse:

- KPMG har økende oppdragsmengde og er på jakt etter å øke spillerstallen sin med nye revisjonsmedarbeidere, erfarne eller nyutdannede, eller økonomistudenter som vil starte sin arbeidskarriere i KPMG etter endt utdanning, sier Lars Egill Olavesen, partner i KPMG.

Odds Ballklubb har akkurat gjennomført sin andre Miljøkonferanse og samlet nesten 100 deltakere på Skagerak Arena rundt "Grønne Idrettsanlegg".

Dagens hotteste innslag var intervju med Sampdoria-spiller Morten Thorsby om hans «We Play Green»-liga. Fotballspillere som Morten har tusenvis av følgere på sosiale medier. De 100 største fotball-idolene har over 4 milliarder følgere, så de kan gjøre en forskjell.

- Morten Thorsby har laget en bærekraftsliga hvor fotballklubbene konkurrerer om å være best. Her kommer KPMG inn som global revisor og rådgiver og kan følge opp dette. Vi engasjerer oss i organisasjoner som vil tenke nytt for å ta vare på planeten vår, sa Stine-Lise Hattestad Bratsberg.

Vi i Odd er også veldig glade for å ha med KPMG videre som Oddpartner i 2022.

Annonse fra Eliteserien: