Over 80 deltagere på møtecup i Rauland

Endelig var vi samlet igjen! Over 80 personer fra 40 ulike bedrifter stilte på møtecup i Rauland.

Annonse:

Tradisjonen tro skulle vi reist på møtecup på Kiel-båten i starten av september. På grunn av restriksjoner ble det ikke mulig å gjennomføre møtecup der, så vi la turen til fjellet, nærmere bestemt Rauland Høgfjellshotell. 

- Møtecup er et av de viktigste arrangementene vi gjennomfører i løpet av sesongen, og mange er Oddpartnere nettopp på grunn av dette. Nå har vi hatt to hyggelige, intense og effektive dager med møter og mingling, sier Kjersti Stordalen, salgssjef i Odds Ballklubb.

Odds Partnernettverk

  • Bedriftsnettverket i Odd har som formål å hjelpe medlemmene å skaffe nye kunder og å styrke forholde til eksisterende kunder. Dette gjør vi gjennom ulike arrangementer gjennom sesongen, hvor du møter de samme personene på frokostmøter, møtecup, kamp og andre arrangementer i regi av Odds Ballklubb. Her får man muligheten til å knytte relasjoner og å presentere sin bedrift og sine produkter til potensielle kunder.

 

Fredrik Nordkvelle, tidligere Odd-spiller, innledet med foredraget «Fra fotballspiller til forretningsmann», og fortalte om seg og sin fotballkarriere, samt sine spennende planer fremover med Grenland Crossfit. Han deltok også på møtecupen, og fikk mange nye kontaktpunkter i løpet av disse to dagene.

Roar Snippen i Sparebank 1 Sørøst-Norge fortalte om fusjonen, og dro morsomme paralleller mellom fotball og økonomi. Vi hørte også fra Stein Birger Johnsen i Rauland Invest, som fortalte om hvordan utviklingen i Rauland har vært, og hva slags utfordringer de har stått ovenfor.

Det ble gjennomført 245 møter på to dager, og her fikk vi hjelp av vår partner Protekt IT til å sette sammen møteønskene bedriftene meldte inn. De har et verktøy kalt PitBot, som matcher felles møteønsker og fordeler møtetidene. 

Etter en effektiv møtedag med mange gode møter fikk vi besøk av Vinje Bryggeri, hvor vi smakte på nydelig øl og fikk fortalt lokale historier. Kvelden ble avsluttet med middag og quiz!

 

Her er deltagernes dom over årets møtecup:

Møtecupe2.PNG
Møtecupe1.PNG
Møtecupe3.PNG
Møtecupe4.PNG

 

Les mer om Odds Partnernettverk her.

Annonse fra Eliteserien: