Suksess for frokostmøte for våkne damer

Om det var kombinasjonen av interessante foredrag eller selskapssyke damer etter korona som slo an, er ikke godt å si. Vi fylte på med ekstra stoler slik at alle de 75 våkne damene fikk en sitteplass på frokostmøte.

Annonse:

Vi i Odds Ballklubb ønsker å få en bedre kjønnsbalanse på våre arrangementer. Derfor inviterte vi til et eget frokostmøte kun for jenter slik at de kunne se og høre hvordan det fungerer. Du må ikke være interessert i fotball, bare i mennesker.

- Bedriftene er Oddpartnere fordi det er lønnsomt. Odd skal ha det beste nettverket. Vi gir fantastisk synlighet og vi får folk til å "spille med samme drakta", og vår arena er for viktig og god til at gutta skal ha den alene. innledet Kjersti Stordalen i Odd.

Vi var så heldige å ha den nye direktøren i ABB på agendaen. Torgunn Osmundsen fortalte om egen karriere og hvordan de jobber i ABB med å rekruttere flere jenter inn i industrien. Målet er ikke bare å få inn flere jenter, mangfold er også etnisitet, funksjonshemmede, kultur og alder. 

Så fikk vi høre fra formuesforvalter Bente Melum Svendsen i Sparebank 1 Sørøst Norge. Hun forklarte at jenter må ta ansvar for egen økonomi og egen pensjonssparing. I de aller fleste familier er det mannen som sparer i aksjefond til egen pensjon, og det er nesten bare menn som har egen formue. Vi må be om egen konto og sparing i eget navn, og vi må be om gode råd av de som kan dette! Bente er den eneste jenta i bankens forvaltningsavdeling, og oppfordrer flere jenter til å velge finans.

Tredje dame var vår «egen» butikkdriver Heidi K. Andresen som er samboer med hovedtrener Jan Frode Nornes. Heidi eier og leder Coco i Torggata i Skien. Hun er vokst opp i en skoeske på Amundsen på Lie, og har fra hun var 12 år drømt om å drive egen butikk.
Sammen med broren Knut har de skobutikker på Arkaden, Herkules og Amundsen på Lie. Men det er Coco som er hjertebarnet til Heidi, som hun åpnet i 2017. Det å være en god leder er enkelt når det går bra og omsetningen stiger. Det er når krisen kommer at du får testet hva du er god for. Pandemien ble en utfordring for butikken, og Heidi måtte gå helt i kjelleren før hun ga full gass. Med god hjelp av familie, venner og ikke minst Jan Frode, satset de på nettbutikk og kjørte hjem til kunder i hele fylket.
Heidi elsker jobben sin og oppfordrer andre jenter til å tørre å satse. Det er hardt arbeid, men veldig gøy!

 

Yvonne Aasbø, daglig leder i R8 Edge, driver instagram-kontoen yvonneatwork, og legger daglig ut bilder av antrekk som skal inspirere andre. Dagens outfit-bilde ble tatt på frokostmøte, og det var selvfølgelig Coco fra topp til tå!

Alle frokostmøter hos Odd avsluttes med en fotballprat. Jan Frode ble utfordret denne gangen til å si noe om hva som driver han og hvordan han klarer å stå i stormen. Jan Frode fortalte om  «ulvene på høyre og venstre side, og om å velge og lytte til den ulven som gir han selvtillit og ikke den som snakker han ned. Det er et valg å lytte til gode krefter.

Fotballfrokost for våkne damer var en knallsuksess og skal gjentas.
Vi håper å se flere jenter på Oddpartner-arrangementer og på fotballkamp.

Annonse fra Eliteserien: