Bemanningsbyraaet er klare for sesong nr. 13!

Annonse:

Stig i Bemanningsbyraaet er nærmest vokst opp på Skagerak Arena. Pappa, Roger Andresen, var daglig leder på Stevneplassen i en årrekke.

Da Stig og Laila etablerte Bemanningsbyraaet var sponsoravtalen klar ganske raskt, og nå har det gått 13 år. Begge er svært aktive i nettverket, og Stig er en aktiv deltager i markedsrådet for Oddpartnerne. Der kommer han og de andre med viktige innspill for at medlemmene skal få best mulig utbytte av avtalene sine. De evaluerer arrangementer og kommer med forslag til hvordan vi kan gjøre ting bedre. Dette blir en vinn-vinn situasjon for alle.

- For oss er Odd-samarbeidet viktig både for å generere business og fordi vi er glade i klubben. Vi har vært med som samarbeidspartner siden 2009 og nettverket er vel så viktig for å finne leverandører som for å finne kunder. Vi har hatt stor glede av å etablere mange samarbeid gjennom Odd og det er ingen tvil om at dette er Telemarks viktigste bedriftsnettverk. Hyggelig er det også, sier Stig A. Gåre Andresen, daglig leder og partner i Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS.

Annonse fra Eliteserien: