28954258_10160345736960790_8971917371293874648_o

Odds Partnernettverk

Odds Ballklubb har Telemarks største og beste forretningsnettverk. Odds partnernettverk samler over 100 forskjellige virksomheter – de fleste med base i Telemark, men stadig flere Vestfoldbedrifter blir med.

Annonse:

 

Odds bedriftsnettverk har som formål å hjelpe sine medlemmer til å skaffe nye kunder og å styrke forholdet til eksisterende kunder. Dette gjør vi gjennom ulike arrangementer hvor du kan bli kjent med beslutningstakere i andre bedrifter og få presentere din bedrift og dine produkter til potensielle kunder.

 

Last ned vårt partnerprospekt her

 

For å bruke fotballterminologi dreier Odds partnernettverk seg om å spille med samme drakta, om å spille hverandre gode og om å gi hverandre gode pasninger.

Alle som har drevet med salg vet forskjellen på en «kald» og en «varm» samtale. Odds partnernettverk sørger for at du blir kjent med nye leverandører og kunder – hvor målet er at du skal bygge lønnsomme relasjoner som gir deg bedre produkter, nye muligheter, lavere kostnader og nye kunder.

Og kanskje kan vi ved å framsnakke hverandre også skaffe en medspiller en ny kunde?

I vårt nettverk gjøres det gode avtaler over tid. De fleste Odd-partnere er med i mange år og ofte bytter en ut sin gamle leverandører med en fra nettverket når muligheten byr seg.

Odds partnernettverk har mål om å være lønnsomt for din bedrift. Beløpet du betaler til Odd for å bli Odd-partner, skal du tjene inn igjen og vel så det. Mange av medlemmene i Odds partnernettverk er faktisk ikke spesielt opptatt av hverken Odd eller fotball, men ser at medlemskapet er lønnsomt for bedriften sin.

Det å spille med samme drakta gir en ekstra dimensjon som ingen andre nettverk kan tilby.

— Kjersti Stordalen

 

 

 

 

 

I en Oddpartner-avtale er alle arrangementer inkludert, og en kan stille med 2 personer. Vi ønsker at det er minst en beslutningstager som deltar i nettverket fra hver bedrift.

Alle som deltar er i nettverket til Odd, og du vil treffe de igjen på andre arrangementer. Det betyr at en bygger relasjoner over tid, og at en blir så godt kjent at en kan hjelpe hverandre med leads.

 

I løpet av året inviteres Odd-partnere til følgende:

 

Møtecup
Møtecup er et speed-dating-arrangement som vi har to ganger i året. Vi har en heldags møtecup og en todagers møtecup med overnatting. I 2019 var vi på Kielfergen til Color Line og i 2021 var vi på Rauland Høgfjellshotell, begge arrangementer med godt over 80 deltagere tilstede. 

Bedriftene kommer med ønsker på hvem man vil på «date» med, og får minst 10 møter i løpet av møtecupen. Hvert møte mellom 2 bedrifter er på 20 minutter, 10 min per firma.

Målet er å sjekke ut om man har mer å snakke om, og gjøre en ordentlig møteavtale i nærmeste fremtid, for så å kjøpe/selge noe i etterkant. Det skjer selvfølgelig at avtaler gjøres over bordet i løpet av speed-daten.

Deltakerne på møtecup forteller også at de får konkrete salg fra deltagelsen på Odds møtecup.

konkretesalg2019
anbefaler virkerlig
Evaluering fra møtecup 2019

 

Frokostmøter
Vi inviterer til 5-6 frokostmøter årlig – som også kan være et lunsjmøte. Foruten god mat så er det mingling og bedriftspresentasjoner. Partnere som har noe på hjertet presenterer det her. Vi har de fleste frokostmøter på Skagerak Arena, men også noen ganger hos våre partnere.

Odds trenere er et fast innslag på frokostmøtene, i tillegg til bidrag fra andre nøkkelpersoner i klubben. Vi orienterer også om klubbens samfunnsengasjement.

Sponsorenes mester
Sponsorenes mester er et uhøytidelig sosialt arrangement inspirert av "Mesternes mester" utendørs på Skagerak Arena. Her deler vi inn i lag, og det er enkle og morsomme øvelser som passer alle. Etter øvelsene er det pølser og mingling.


Døråpnermøter
Her får Odd-partnerne møte store virksomheter sine innkjøpsansvarlige. Odd får åpnet dørene til mange «umulige» bedrifter, og du som partner får det «umulige møte».

Sesongstart/kick-off og Odd Awards
Vi markerer sesongstart med presentasjon av laget, nye spillere o.l Dette er først og fremst fest og moro for alle med tilknytning til klubben. Men det er naturligvis også en god arena for mingling og nettverksbygging.

Odd arrangerer Odd Awards for alle i Odd-familien; Odd-partnere, spillere og andre ansatte. På dette arrangementet det ofte en egenandel, litt ettersom hvor høy vi legger lista.

Sponsorcup
Sponsorcup er en fotballturnering mellom bedriftene i Odds partnernettverk. Her blir du kjent med medlemmene i Odds partnernettverk i en annen setting enn ellers. I tillegg er sponsorcuppen en fin arena for intern teambuilding hvor alle ansatte fra alle nivåer i bedriften er velkommen.

Annet
Alle Odd-partnere har logo på sponsortavler ute og inne på Skagerak Arena, samt link på odd.no til egen hjemmeside. Odd-partnere har også tilgang til en lukket «Oddpartner»-nettverksside på Facebook. Her legger vi ut tilbud og kan enkelt kommunisere med hverandre.

Partnere har også rett til bruk av Odd-logo i egen markedsføring etter avtale.

Pris på Oddpartner avtalen er fra kr 95.000 pr år + mva

VIP på kampdag er et eget produkt som fungerer veldig godt sammen med deltagelse i Odds partnernettverk. Her kan du uformelt treffe både deltakere i Odds partnernettverk og andre beslutningstakere i bedrifter og det offentlige i Telemark og Vestfold. Les mer om VIP her.

 

Salgs- og partneransvarlige

Annonse fra Eliteserien: