Motorforum

Motor Forum forlenger med Odd

Motor Forum og Odds Ballklubb er enige om en ny avtale.

Annonse:

Henriette som er avtaleansvarlig har følgende og melde:

- Året som har gått har vært et rart og merkelig år for bilbransjen. Med selv litt motgang i korona, har vi fremdeles levert biler til flere samarbeidspartnere i Odd-familien. Det betyr selvfølgelig mye for oss, og det er en av grunnen til at vi også vil være med som sponsor videre, sier hun.

- For Motor Forum blir 2021 et veldig spennende år. Allerede neste måned er vi på plass i våre nye lokaler i Telemarksvegen 61, som har blitt pusset opp hele veien, og selvfølgelig har flere Odd-sponsorer vært med på denne prosessen. 2021 bringer også mye spennende når det kommer til bilmodeller. Fra Renault har vi fått inn en ny utgave av den populære bilen Captur og Megane. Den nye Eclipse Cross fra Mitsubishi har akkurat ankommet butikken og i løpet av året vil den mye omtante Hongqi E-HS9 dukke opp i våre lokaler, sier Henriette.

Åmund og Geir fra Odd kjører nå begge rundt i den nye versjonen av Renault Zoe, og de er meget imponerte over oppgraderingene bilen har fått.

- Kjøreegenskapene og de tekniske oppdateringene til nye Renault Zoe gjør bilen til et helt nytt og spennende bekjentskap, sier Geir.

Vi i Odd gleder oss til å følge Motor Forum i 2021 også, og ønsker dem lykke til i nye lokaler!

Annonse fra Eliteserien: