Bli medlem

Her kan du lese mer om hvilken kontingenter vi har for medlemskap i Odds Ballklubb i 2021.

Annonse:

Kontingentsatser 2021

  • Voksen: 430 kr
  • Barn og ungdom (født i 2003 eller senere): 135 kr
  • Honnør (født i 1954 eller før): 275 kr
  • Student: 275 kr
  • Familiemedlemskap: 700 kr

REGISTRER DEG SOM MEDLEM HER

Kontingentsatsene er vedtatt av årsmøtet i Odds Ballklubb.

Et familiemedlemskap betyr at flere personer som bor i samme husstand betaler én samlet kontingent i stedet for at de betaler kontingent hver for seg. Alle i familien som ønsker medlemskap, må være registrert som medlemmer i klubben og være knyttet sammen som en familie i medlemsregisteret.

Hvis du ønsker å registrere din familie med familiemedlemskap, kan du trykke HER

Når familieavgift faktureres, vil hvert enkelt familiemedlem motta melding om faktura på 700 kr for familiemedlemskap. Merk at fakturaen for familiemedlemskap bare skal betales én gang pr. familie.

 

Satser for treningsavgifter for 2021
 

Priser BU 2021

Fritidskortet

For spillere mellom 6 og 18 år i Odd trekkes Fritidskortet for våren (900 kr) og høsten (1000 kr) nå automatisk fra fakturaen. Fritidskortet er en nasjonal prøveordning som skal stimulere til at flere barn og unge deltar i organiserte fritidsaktiviteter.

Fritidskortet kan kun hentes ut én gang i året og du velger selv i hvilken fritidsaktivitet du henter ut Fritidskortet i.

Hvis du ikke ønsker å benytte fritidskortet ditt i Odd, meld fra til Anders Løkken ([email protected]) i barne- og ungdomsavdelingen.

Husk at du ikke kan søke Fritidskortet i en annen aktivitet i tillegg hvis du velger å ta det ut i Odd. Mer info finner du her: www.skien.kommune.no/fritidskortet

 

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om medlemskap, kontingent eller treningsavgift, eller har du fått en faktura du mener er feil, kan du ta kontakt på epost [email protected] 

Ta også kontakt ved behov for særskilt ordning for betaling av treningsavgiften.

Annonse fra Eliteserien: