Avtale med smak av jordbær!

Odd har akkurat feiret 130 årsjubileum, og i den anledning fikk vi samlet to av tre Strawberry hoteller i Grenland til møte med jordbærkake.

Annonse:

Teo K. Luisa eier, hotelldirektør Kristine Palmgren fra Comfort Porsgrunn og Hotell direktør Paul Wegard Dørdal fra Quality Skjærgården.

Hotell direktør Sofie E. Ljøkjell fra Clarion Bryggeparken var dessverre ikke tilstede. Hun har mer en nok med å ta seg av alle Google gjestene som kommer til byen om dagen.

Strawberry - kjersti 1.1.png

Strawberry hotellene med Teo i spissen har akkurat signert ny samarbeidsavtale med Odds Ballklubb!

Samarbeide har vart i mange år, lenge før hotellet i Porsgrunn ble bygd. Han er den mest fotballinteresserte i gjengen, men alle ser kost, nytte og lønnsomheten i avtalen. 

Vi bruker nettverket til Odds ballklubb aktivt, og deltar på så mye som mulig. Da er vi tett på alt som skjer. Grenland generelt og Skien spesielt er heldige som har et fyrtårn som Eliteserielaget Odd. Det er det mange som ikke skjønner.

Vi har bl.a. 90 minutter TV sendinger fra Skagerak Arena annen hver søndag, samt media dekning langt utover regionen.

Hotellene er vertskap for mange bortelag som kommer til Skagerak arena, og mange andre fotballturneringer i Grenland. Vi har frokostmøter i Skien og Porsgrunn, og Skjærgården er blitt vertskap for den nye «Vekstkonferansen».

Det er konkrete planer om enda et hotell i Skien i nærmeste fremtid, sier Teo Luisa, som garantert blir en del av Oddpartner nettverket.

Annonse fra Eliteserien: