Odd Awards: Årets sponsor er Sparebank 1 Telemark

I samarbeid med Telemarksavisa ble årets Odd Awards avholdt digitalt, og Sparebank 1 Telemark fikk prisen "Årets sponsor".

Annonse:

Prisen "Årets sponsor" skal vise at vi setter stor pris på våre Oddpartnere, og uten gode sponsorer har vi ikke noe fotballag.

Årets sponsor

  • Prisen skal gå til en Oddpartner som er:

  • Aktiv i nettverket over tid.

  • Som fremsnakker det å være Oddpartner og andre bedrifter i nettverket.

  • Som bruker andre bedrifter i nettverket.

  • Som har dedikerte ansatte som følger opp samarbeidsavtalen.

  • Som deltar på de fleste Odd-arrangementer.

Året 2020 har vært et år hvor normale møter og B2B samlinger ikke har vært mulig å gjennomføre. Kampene har gått nærmest uten publikum og det har vært svært begrenset med hva vi har kunnet gjennomføre innenfor smittevernsregler og én-meters avstand.

Sparebank 1 Telemark har, som mange andre partnere, ikke kunnet gjennomføre mange av de aktivitetene som ligger i en sponsoravtale. Likevel har vi kommet frem til gode forslag og løsninger der det har vært mulig, og da sesongen startet med null tilskuere fylte vi stadion med pappsupportere. Over 1.000 Per Halvorsen smilte til oss fra tribunen, og sammen fikk vi til en flott sesongstart! 

Banken har vært en aktiv samarbeidspartner over flere år, og bruker aktivt sin Instagram-konto for å fremheve samarbeidet med klubben. 

Tusen takk til Sparebank 1 Telemark for et godt samarbeid i året som har vært, og vi håper på mange gode år sammen i tiden fremover.

 

Annonse fra Eliteserien: