Sander Sjøstrøm og Markus Kaasa

Nok et bortepoeng for Odd 2

Odd 2 fortsetter å sanke poeng. Etter tre strake seiere, ble det uavgjort 3-3 borte mot Hønefoss i kveld.

Odd 2 har kommet i siget etter en begredelig start og er nå ubeseiret i de fire siste kampene. Kveldens oppgjør borte mot Hønefoss endte 3-3, etter at det sto 2-2 til pause.

Hønefoss var i vår øverste divisjon så sent som i 2013, men så har det gått galt for laget fra Ringerike. I 2016 rykket laget ned til 2. divisjon, og også her går det dårlig. Etter dagens kamp mot Odd 2 ligger de nå helt sist i avdelingen.

Det var Sander Sjøstrøm som scoret kampens første mål. Etter bare 11 minutter gikk Odd 2 opp i ledelsen. 0-2 kom i det 34. minutt, denne gang fra Filip Møller Delaveris. Vertene våknet plutselig til, og rakk to mål de neste 5 minuttene, dermed sto det 2-2 til pause.

Halvveis i andre omgang scoret hjemmelagets Kristoffer Hoven sitt andre for dagen, og vertene øyner sjansen for årets andre seier med 3-2 ledelse.

Slik skulle det ikke gå, for på overtid er Ebenezer Adu Koranteng på rett plass og ordner utlikning og ett poeng for Odd 2.

Odd har klatret opp til en 9. plass etter å ha ligget helt sist i 2. divisjons avd. 2, den plassen er det nå Hønefoss som innehar.

Odd spilte slik:

Viljar Myhra  --  Erik Eikeng, Ardian Gashi, Odin Bjørtuft, Marius Bustgaard Larsen  --  Oliver Berg, Joakim Våge Nilsen, Andreas Kolle  --  Sander Sjøstrøm, Sigurd Haugen, Filip Møller Delaveris

Martin Broberg spilte andre omgang for Oliver Berg, Ebenezer Adu Koranteng spilte andre omgang for Filip Møller Delaveris, mens Magnus Gullhaug Fløholm spilte syv minutter for Andreas Kolle