Sigurd Hauso Haugen. Odd 2 - Egersund juni 2017

Ny uavgjort for Odd 2

Odd ledet til pause i dagens oppgjør mot Egersund, men gjestene utliknet kvarteret før slutt og sørget med det for ett poeng til hvert av lagene.

Odd 2 kom best i gang og var gode før pause. Odds ledermål i det 35. minutt var signert Sigurd Hauso Haugen, etter sterkt forarbeid av Sander Sjøstrøm og Ardian Gashi.

I andre omgang snudde kampen, og det var gjestene som trykket på. Odd holdt lenge unna, men i det 77. minutt førte trykket til at gjestene fikk straffespark. Det satte Kenneth Grande i motsatt hjørne av der Viljar Myhra var, og dermed sto det 1-1.

Odd skapte også noen sjanser, men etter andre omgang var nok laget fornøyd med å ha fått med seg poeng slik kampen ble. 

Egersund ligger nå på en 12. plass, mens Odd 2 beholder sin 9. plass på tabellen. 

- Selv om de ligger under oss på tabellen, er dette et lag som hører hjemme høyere på tabellen, sa trener Morten Rønningen etter kampen. Han mente også at Odd 2 burde utnyttet overtaket i første omgang bedre. Når det ikke skjedde, må Odd være fornøyde med poeng i dag.

Odd spilte slik: 

Viljar Myhra  --  Erik Eikeng, Steffen Hagen (Stefan Mladenovic i det 70.), Odin Bjørtuft, John Kitolano  --  Markus Kaasa (Ebenezer Adu Korantent i det 46., Ardian Gashi, Marius Bustgaard Larsen  --  Sander Sjøstrøm, Torbjørn Agdestein (Oliver Berg i det 59.), Sigurd Haugen.

Annonse fra Eliteserien: