AgdeKing med 4

Odd vant 4-0 over Stabæk i dagens treningskamp og alle målene var signert Torbjørn Agdestein!

Torbjørn Agdestein var den store spilleren mot Stabæk på Skagerak arena i ettermiddag.

Den første kom etter 14 minutter. Først var det Rashani som vant ballen. Han mistet den, men Nordkvelle vant ballen tilbake. Han slo inn foran mål. Der var spissen, som bredsidet inn ledermålet.

Fire minutter før pause var Bilal Njie på farten og mottok ballen innenfor 16-meteren. Da ble han lagt ned av Hernandez. Klønete gjort av Stabæk-spilleren.

Agdestein var sikkerheten selv og satte ballen høyt oppe i keeperens venstre hjørne. De to scoringene var de eneste før pause.

Fem minutter før slutt ble Rashani lagt ned innenfor 16-meteren og fikk straffespark. Han tok den selv, men keeper reddet. Det spilte ingen rolle fordi dommeren blåste en ny straffe fordi en spiller var innenfor 16-meteren. Da gikk Agdestein frem. Han var like sikker som ved den første og satte ballen oppe i keepers høyre hjørne.

Neste treningskamp er onsdag 21. februar kl. 1500 på Skagerak Arena.