Avsluttet med stil

Vi avsluttet sesongen med seier mot seriemesterne da Stefan Mladenovic avgjorde etter Kitolano-pasning.

Annonse:

Søndag kveld spilte Odd sin siste kamp i serien. Det var en spesiell dag på mange måter. Flere spillere forlater klubben etter sesongen, Elba Rashani mottok gullmedalje (ettersom han spilte i RBK i starten av sesongen), og Odd debuterte i de flunkende nye Hummel-draktene.

1. omgang svaiet mye frem og tilbake. Odd var nær scoring etter drøye 20 minutter spilt. Et øyeblikk så det ut som Steffen Hagen lånte skoa til fotballmaestroen, Iniesta. Lysluggen trer en herlig gjennombruddsball til Rashani. Etter litt om og men får den tidligere Odd-keeperen, Andre Hansen, kontroll på situasjonen.

Rosenborg hadde noen halvfarlige muligheter (da gjerne med en danske i spissen) – men det ble ingen scoringer i omgangen. Odd spilte opp til godkjent, men måtte spisse siste tredel om det skulle bli uttelling – og det er nettopp det som skjer i 2.omgang.


Hurtigtoget med hurtig mål

Drøye 50 minutter er fasit på tidsuret i det vi skal få servert en deilig porsjon fotball. John Kitolano dobler på kant, drar seg ned til dødlinja og legger inn. I boksen finner man en fremadstormende Mladenovic. Hurtigtoget løper inn 1-0-scoringen og Skagerak Arena reiser seg!

Etter scoringen tar Odd mer og mer over. En periode i 2.omgang ligner det nesten en håndballkamp. Odd vrir og vender ballen rundt 16-meteren til RBK. Vi får til tider seriemesterne til å ligne på Tertitten borettslag! Og på tampen av kampen gjøres yngste generasjon Kitolano seg klar, men debuten kommer aldri. Ingen avbrudd i kampen på de 2 tilleggsminuttene, betyr ingen anledning til å bytte. Vi ser frem til å se Kitolano neste sesong.

Vi takker for i år – og takker alle som har støttet klubben denne sesongen. Vi har en spennende tid i vente. Flere spillere forlater klubben, dermed skal man ikke se bort ifra at det er noen på vei inn portene på Skagerak Arena.

Asset 1 Asset 2
12
Myhra


2
Ruud
4
Bergan
21
Hagen
25
Kitolano


8
Samuelsen
18
Våge Nilsen
14
Nordkvelle


13
Mladenovic
Substituted out 76'
Goal 53'
10
Occéan
15
Rashani
Innbyttere
26
Klemensson
5
Grøgaard
3
Semb Berge
7
Broberg
Substituted in 76'
8
Kaasa
16
Kitolano
15
Haugen
Innbyttere
  • 26
    Klemensson
  • 5
    Grøgaard
  • 3
    Semb Berge
  • 7
    Broberg
    Substituted in 76'
  • 8
    Kaasa
  • 16
    Kitolano
  • 15
    Haugen

Annonse fra Eliteserien: