Bitter kamp på Nadderud

Odd tok ledelsen på Nadderud etter Børven-scoring, men så snudde Stabæk kampen

Annonse:

Odd stod med 4 seire på 5 kamper før møte med Stabæk.

Stabæk åpnet best de første minuttene, men det var Odd som stod for første mulighet – og den muligheten var av det gigantiske slaget. Espen Ruud slo ballen inn etter at Odd hadde vunnet et frispark omtrent halvveis på Stabæk sin halvdel. Etter litt klabb og babb i feltet havnet ballen til slutt hos Vegard Bergan. Stopperen sendte av gårde et skudd, men Sayouba var med på notene.




Stabæk ble senere satt under et høyt press, og det lå i korta at det skulle bli delt ut kort. Det ble det også gjort i kjølevannet av noen forseelser som stoppet kontringer til begge lag. Blant de kontringene som kom frem var Stabæk sin etter 20 minutter den største. Stabæks toppscorer, ”Ohi”, avsluttet kontringen med et skudd som traff stolpen.

Odd spillerne jubler over 0-1. Odds Torgeir Børven helt høyre scoret. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Odd spillerne jubler over 0-1. Odds Torgeir Børven helt høyre scoret. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix


Sistnevnte var også nær scoring like før pause, men det ble bare nesten. Dermed stod det 0-0 etter det som kan oppsummeres som en absurd omgang.

2. omgang
Jone Samuelsen ble byttet inn etter pause – og arbeidshesten som har vært ute med skade markerte seg raskt i 2. Omgang. Samuelsen spilte ballen i gjennom til Risa som bredsidet ballen. Det så ut til å være en avslutning, men endte opp med å bli en genial pasning til en årvåken Rashani. Rashani la igjen til Børven, som enkelt kunne sette inn 0-1!

”Ohi” var en aktiv mann i første omgang, og spissen fortsatte i samme spor i den andre omgangen. Først satte han et støkk i alle telemarkingers hjerter da han satt ballen i nettet etter 68 minutter - dog ble skuddet annullert for offside. 2 minutter senere satte han ballen i nettet igjen – denne gang ble avslutningen godkjent – og Stabæk var a jour med Odd.

85 minutter ut i kampen fikk hjemmelaget straffe etter at Bergan taklet Brochmann i 16-meteren. Dommer, Dag Vidar Hafsås, var nådeløs og pekte på straffemerket. Dansken tok straffen selv og satte ballen i mål, selv om Rossbach slang seg til riktig side. Dermed endte det med et 2-1-tap på Nadderud etter en rar og intens kamp.

Annonse fra Eliteserien: