Dramatikk i Nabolaget

Nøyaktig 2 år etter Odd sjokkerte Dortmund på Skagerak Arena var det duket for naboduell. En kjedelig kamp ble snudd til full action i løpet av noen få minutter.

1.omgang

Selv om vi for 2 år siden fikk en sjokk-kamp på Skagerak Arena var det lite som sjokkerte i første omgang av kampen mellom Odd og Sandefjord. Etter 45 minutter stod det 0-0 på tavla. Odd styrte mye, men klarte ikke å få hull på byllen.

Det ble mange tøffe dueller i dag

17 minutter ut i kampen kunne likevel Sandefjord gått opp i ledelsen. Sandefjords lille spanjol, Morer, drar frem den klassiske skuddfinta, Semb blir lurt. Morer drar seg inn i banen og ballen ender til slutt opp hos ex-odder, Håvard Storbæk. Rossbach er med på notene.

Vi hadde ved flere anledninger noen nesten-sjanser, men det var alltid en for liten tå, feilberegning og ubesluttsomhet som stod i veien. Sandefjord var kompakte og ble liggende lavt i banen å forsvare. Den største Odd-sjansen kommer rett før pause. Vi klarer endelig å bryte ned lavtliggende blåhvaler. Ballen havner til slutt hos Broberg som får skutt ved 16-meteren. Jonsson i full strekk, og får en viktig arm på den.

K P
6 Kristiansund 4 7
7 Odd 5 7
8 Haugesund 4 6
9 Lillestrøm 4 6

Straffemiss

En relativt kjedelig 1.omgang blir etterhvert snudd opp ned i 2.omgang. Etter 67 minutter blir kampen virkelig satt fyr på. Espen Ruud feilberegner helt når han skal klarere et innlegg i egen boks. Han treffer Olsen Solberg og Sandefjord får tildelt straffe. Sandefjords spiss, Carlos, tar straffa. Han sender Rossbach feil vei, men skyter utenfor!

Etzaz-show

Det å bomme på straffe kan straffe seg. Rett før Sandefjord får tildelt straffe kom Etzaz Hussain inn for Martin Broberg til sin Odd-debut - og hvilken debut det blir! Etzaz får ballen i boksen og smeller til med strak vrist. Hardt nede i Jonssons venstre hjørne. Ai ai ai!

Etzaz Hussain med en utsøkt debut

Mer dramatikk skulle det bli. Bare minuttet etter målet får Bindia sitt andre gule for dagen. Rett ved trener Bohinen, som fortvilet slår ut med armene. Sandefjord får ikke skapt farlige nok sjanser til mål, og når Etzaz viser frem lekre detaljer, og er skuddvillig. Ja, da skal jeg si deg, da er Skagerak Arena en herlig plass å være på.