Sigurd Hauso Haugen mot Arendal

Knepent tap for Odd 2

Arendal besøkte Skagerak Arena i ettermiddag for å måle krefter med våre nest beste. Det endte med tap for våre gutter

Det var et jevnt oppgjør vi var vitne til på stadion i dag. Første omgang var sjansefattig, og ingen av lagene klarte å tilrive seg et klart initiativ. Noen halvsjanser til begge lag ble beholdningen før lagene gikk til pause.

I andre omgang virket det som Odd skulle klare å koble et grep om kampen omtrent midtveis, men foran mål var ikke gutta giftig nok. Odd kom til mange innlegg, men forsøkene ble for upresise og en fra motstanderlaget var som regel først på kula hver gang.

Oliver Berg legger inn. Foto: Morten Tollefsen
Oliver Berg legger inn. Foto: Morten Tollefsen

Gjestene svarte på Odds forsøk på å gire opp, og i det 80. minutt fikk de også hull på byllen. Odd maktet ikke å gjøre det som skulle til for å utlikne i sluttminuttene, og dermed ender det med tap for våre gutter.

Odds XI
Mathias Syvertsen  --  Erik Eikeng, Vegard Bergan, Ardian Gashi, John Kitolano  --  Oliver Berg, Joakim Våge Nilsen, Torbjørn Agdestein  --  Marius Bustgaard Larsen, Sigurd H. Haugen, Stefan Mladenovic

Torbjørn Agdestein. Foto: Morten Tollefsen
Torbjørn Agdestein. Foto: Morten Tollefsen

Arendal er nyopprykkede til Obosligaen (1. divisjon) og har kun ett tap tidligere i oppkjøringen, borte mot Mjøndalen i februar. Odd 2 skal også i år spille i PostNord-ligaen (2. divisjon).

Annonse: