Odd dundrer på

Fredrik Nordkvelle, Fredrik Semb og Oliver Berg scoret ett mål hver og Odd vant 3-1 over Aalesund. Nok en seier er dermed i boks for de sorte og hvite.

Sterk gjennomføring

Frode Johnsen ba trolig Nordkvelle bruke hodet i scoringsposisjoner, og bokstavelig talt var det det midtbanespilleren gjorde.

Innlegget kom fra Martin Broberg, og det ble for høyt for Olivier Occean ved første stolpe. Bak ham kom Nordkvelle og stanget inn 1-0 bak tidligere Odd-keeper Andreas Lie.

Det skulle komme mer, både fra Nordkvelle, men først fra landslagsaktuelle Fredrik Semb.

Midtstopperen brukte også hodet etter en drøy halvtimes spill, og stanget inn 2-0 til Odd.

Espen Ruud slo inn et frispark i etterkant av hjørnesparket. I feltet hang Fredrik Semb, og headet inn 2-0. 

Fredrik Oldrup Jensen , Foto: Marius Simensen, Digitalsport
Fredrik Oldrup Jensen , Foto: Marius Simensen, Digitalsport

Odd var best før pause, og hjemmelaget skapte så å si ikke noe som helst den første omgangen. Det eneste fra den kanten var to skudd. Viljar Myhra ryddet opp i begge.

2.omgang

Aalesund kom mer med etter pause, men var ikke på nivå med Odd. Laget fikk en del overgangsmuligheter, men både Odds midtbane og forsvarsrekke demmet opp for det som kom.

Aalesunds beste sjanse kom da innbytter Edwin Gyasi satte et skudd utenfor fra ti meter, skrått.

For dette handlet om Odd, og det tok innbytter Oliver Berg bare tre minutter å overbevise alle at han fortsatt kan score mål.

Han byttet med Fredrik Nordkvelle, og ble spilt fri på venstrekanten rett etter. Da var det enkelt å sende Odd opp til 3-0 med kvarteret igjen å spille.

Oliver Berg , Foto: Marius Simensen, Digitalsport
Oliver Berg , Foto: Marius Simensen, Digitalsport

Fire minutter før full tid scoret Fredrik Carlsen, og dermed endte kampen med 3-1 til Odd, til tross for at både Pape Pate Diouf og Espen Ruud var nær scoring mot slutten.

Odds XI

Viljar Myhra - Espen Ruud, Fredrik Semb, Steffen Hagen, Thomas Grøgaard - Martin Broberg, Fredrik Oldrup Jensen, Fredrik Nordkvelle - Riku Riski, Olivier Occéan, Rafik Zekhnini.

Kommende kamper

Laget reiser nå nesten direkte til Sverige for å spille mot Elfsborg. Kampen ser du på varden.no. Siste treningskamp før alvoret starter er mot IK Start på Skagerak Arena 25. mars kl. 1600. Her arrangerer vi også et påfølgende kick-off!

Annonse fra Eliteserien: