Seier i nest siste hinder

Rashani og Broberg fikset en forholdsvis enkel 2-0-seier i møtet med Obos-laget, Jerv.

Annonse:

1. omgang

Dette var en treningskamp. Tempoet i kampen var en av faktorene som understrekte dette. Jerv starter med ballen, men Odd får raskt kontroll over kampen, dog uten å skape noe direkte faretruende. Tålmodigheten viser å lønne seg til slutt. Like før pause viser Odd noe av det vi kan forvente den kommende sesongen.

Rashani avslutter flott angrep

En ellers så tam 1.omgang får etter hvert presentert angrepsspill etter boka. Mladenovic mottar ball på kanten. Han legger inn til en feilvendt Agdestein som på glimrende vis legger ut til Elba Rashani. Rashani har ingen problemer med å være sikker i det avgjørende- og avsluttende øyeblikket. 1-0-målet til Odd kan nok Mr. Fagermo være fornøyd med.

2. omgang

2. omgangen bød på flere sjanser enn i den første. Rashani var aktiv og veldig nære på å sette nummer 2 for dagen, men tverrliggeren satte en stopper for det. Ved et annet øyeblikk var samme mann plutselig alene på åpent mål. Rashani rakk ikke å innse dette før Jerv får avverget.

Se Børven bli kjørt til Skagerak Arena

Odd virker å ha full kontroll på kampen, men alle i publikum er ikke helt fornøyde. På slutten av kampen ropes det «Ut på kant», og nettopp dette skjer. Ballen blir spilt til John Kitolano, ute på kant, og Kitolano legger inn. I boksen stiger en svenske opp i lufta og ordner 2-0 etter et glimrende hodestøt. Scroingen til Martin Broberg fastslår resultatet, 2-0. Det virker som om vi har et meget spennende Odd-lag til den kommende sesongen. Siste treningskamp er 4. mars, uka før seriestart.