Ardian Gashi forlater Odd

Ardian Gashi forlater Odd til fordel for moderklubben Ørn-Horten.

Midtbaneterrieren har skrevet under på en kontrakt som går ut etter 2018-sesongen.

– Det skal bli utrolig godt å ta på den brune drakta igjen etter så mange år. Jeg gleder meg veldig og i konkurranse fra andre klubber var Ørn det klare førstevalget for meg, sir Gashi til Orn-Horten.no.

Gashi har også vært en betydelig skikkelse i norsk fotball med betydelige meritter i både Vålerenga og Brann. I Odd har han vist seg frem som en meget god rollemodell for klubbens yngre spillere, og har bidratt sterkt i utviklingen deres. 36-åringen står med 14 landskamper for Norge. 

– Jeg identifiserer meg veldig med klubben og føler sterkt for Ørn. Nå er det veldig mye positivt som skjer i klubben. Det klubben satte igang i fjor og som jeg har fått tatt litt del i som utviklingssjef, er det veldig godt for meg å få kunne jobbe enda mer med. Jeg håper dessuten at min erfaring kan være med å løfte de unge i A-stallen, fortsetter han.

Gashi i tall

Ardian Gashi kom til Odd i 2014 og fikk tilsammen 42 kamper for Odd og 29 kamper for Odd2. Hans debut i Odd-trøya kom 9. august mot Strømsgodset, og siste kamp ble mot Haugesund 16.10 2016.

Hans bidrag til Odds suksess i Europa League i 2015 er udiskutabel. Med sin rutine og internasjonale erfaring var han en viktig bidragsyter. Han endte på 6 kamper i Europa League for Odd.

For Odd2 har han også vært en viktig brikke både på banen og i garderoben. Med sine 29 kamper og 2 mål bidro han til at laget holdt seg i 2. divisjon.

Mer Ardian Gashi-facts finner du på statistikk.odd.no!

Annonse fra Eliteserien: