Videre til 3.runde

En ny 0-1-seier sendte Odd videre til 3.runde i NM.

ODD startet slik: Leopold Wahlstedt, Espen Ruud, Odin Bjørtuft, Solomon Owusu, John Kitolano, Joshua Kitolano, Filip Jørgensen, Markus Kaasa, Conrad Wallem, Sander Svendsen, Kristoffer Larsen

FRAM LARVIK startet slik: Anders Klemensson, Fender Sowe, Thomas Kongerud, Marius Jacobsen, Herman Nilsen, Shariff Cham, Erik Nordengen, Petter Einarson, Daniel Simonsen, Sanel Bojadzic, Shaft Brewer Jr.

Søndag kveld var det duket for 2.runde i NM. Fram Larvik tok imot Odd i Framparken i Larvik.  Hjemmelaget tok seg videre fra 1.runde etter å ha slått ut Flint, mens Odd som kjent slo ut FK Eik Tønsberg. I en runde der flere av Eliteserie-lagene måtte ut i ekstraomganger, var det også jevnt i kampen mellom Fram Larvik og Odd.

Før kvarteret var spilt måtte Markus Kaasa forlate banen etter å ha fått ballen klasket i ansiktet fra kloss hold. Gilli Rólantsson kom inn for Kaasa. Det var lite å skrive om av sjanser i starten av 1.omgang. Etter en drøy halvtime tok det seg imidlertid opp. De fleste som var samlet i Framparken trodde hjemmelaget skulle gå opp i føringen, men et vanvittig tigersprang av Leopold Wahlstedt hindret Bojadzic å skli inn ledelsen.

Drømmetreff sendte Odd i føringen
I stedet var det Odd som kunne juble ikke lenge etter hjemmelagets store sjanse. Sander Svendsen legger inn og i kjølevannet av en svak klarering havner ballen i beina på Gilli Rólantsson. Innbytteren tok sjansen og banket til – og det var lurt. Ballen suste i nettet bak Klemensson og en vakker avslutning sørget for at Odd gikk til pause på stillingen 0-1.

2. omgang lignet på den første. Omgangen startet litt forsiktig, sjanser tatt i betraktning, men etter hvert som minuttene gikk opp, gikk også sjansestatistikken opp. Odd var nære på ved en frisparksituasjon der Kristoffer Larsen slo en god dødball, og etter litt klabb og babb var det til slutt John Kitolano som fikk fyre av, men ballen gikk like utenfor.

Så var det Fram Larvik som fikk to gode sjanser på rappen. Petter Einarson holdt på å utnytte at Wahlstedt var langt ute i feltet, men avslutningen var for dårlig. Deretter var det Bojadzic som fikk stå mutters alene i feltet og heade, men han maktet ikke å få ballen mellom stengene.

På tampen var Fram Larvik farlig nære, men det ble med Rólantsson sin scoring. Dermed tok Odd seg videre til 3.runde etter 0-1-seieren i Framparken søndag kveld.